Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Mladi, pomozite!
STRANA 1 OD 1
jovancic Mladi, pomozite! 02.01.2011. 13:07 T32319

status: user
broj poruka: 226

Koji mi program ili sajt preporučujete za free download muzičkih i video fajlova? Probao sam iMesh ali je nešto spor na internet brzini od 8Mb koju imam i dugo me drži na čekanju!

Hvala unapred na svim savetima!

Svim forumašima želim srećan Božić i novu godinu!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
tortojed Za sve izmedju 0.7 i 777: torrent (mikro, bit itd.). Tu lepo trazis... 02.01.2011. 13:15 #278714

broj poruka: 11012
te i te izvodjace, grupe, pojedince, mlade, stare, najmladje, prestarele....

jovancic Re: Za sve izmedju 0.7 i 777: torrent (mikro, bit itd.). Tu lepo trazis... 02.01.2011. 13:32 #278717

broj poruka: 226
Da imam 17 godina, umesto 71, razumeo bih to što ste mi napisali. Našao sam puno sajtova koji nude download, probao sam iMesh, nije me zadovoljio, pa da ne bih probao i instalirao svaki program i registrovao se na puno mesta, pretpostavljam da mladi više o tome znaju, i u tome tražim pomoć. Torrent je za mene `špansko selo`, a da pod starost nešto naučim, morao bih da nešto zaboravim, jer mi je `disk` prepunjem i svaki dan mi po koji `sektor` ode u večna lovišta.
Tortojedu hvala, ali matorom treba više pomoći!

:: te i te izvodjace, grupe, pojedince, mlade, stare, najmladje, prestarele...
::
imarkovic Re: Mladi, pomozite! 02.01.2011. 13:35 #278719

broj poruka: 19078
kratko i jasno - https://www.beemp3.com , mislim da ces se snaci, lagan je sajt i ima gotovo sve od strane muzike.

:: Koji mi program ili sajt preporučujete za free download muzičkih i video fajlova? Probao sam iMesh ali je nešto spor na internet brzini od 8Mb koju imam i dugo me drži na čekanju
:: Hvala unapred na svim savetima
:: Svim forumašima želim srećan Božić i novu godinu
nenika2009 Potrebna registracija 02.01.2011. 13:37 #278720

broj poruka: 1083
http://www.warez-bb.org/

===============================================
KOJI JE PRVI BIĆE POSLEDNJI A KOJI JE POSLEDNJI BIĆE PRVI A ŠTO JE TAJNO BIĆE JAVNO

A ĐAVO SVE PREVARIO I SVE ISPREVRĆO DA NIKO NIŠTA NERAZUME OSIM KOME JE DATO DA RAZUME.

djuroue1 Re: Potrebna registracija 02.01.2011. 14:04 #278727

broj poruka: 1156
+1 za warezbb
i jdownloader instaliras i trazis prvo linkove na megauploadu jer nema cekanja,iskopiras linkove i jdownloader ih sam ubaci stisnes play dugme i uzivas.Malo je komplikovano ali daje dobre rezultate,ako imas neko da ti jednom pokaze to je to.Imash je spor,a sa jdownloaderom mozes skidati i sa youtuba sto ti je najprostije.Pustis spot na youtube i iskopiras link na kome se nalazi spot-gore u zaglavlju browsera u adress polju.Pre toga si pokrenuo jdownloader i on sam ubaci link u sebe,pokaze ti sve opcije koji taj spot ima 240p,360p,480p itd i ti kliknes na taj koji ti odgovara po kvalitetu pa desni klik pa continue with selected link i on ide na skidanje a ostale obrises zbog preglednosti kasnijih skidanja.Nadam se da smo se razumeli.
AMD Athlon II X4 630 3,57ghz 1,39v stock

Asus M4A785TD-V-EVO

Mushkin 2x2 gb 2000mhz

Gigabyte GTX 260OC
684/1368/2200 121gb/s

WD Blue 320gb

Sky Star 2
pajsgudgud Soulseek 02.01.2011. 14:40 #278735

broj poruka: 3746
Stari peer to peer klijent.

Skinuti instalaciju odavde http://www.slsknet.org/download.html

Napraviti user name i svoju šifru. To je potrebno da bi mogli drugi da te vide na mreži (peer to peer). Skida se direktno od drugih korisnika.

Kada se program pokrene u opciji sharing podesiti u koji folder želite da čuvate muziku i koji folder želite da šerujete odnosno bude vidljiv za druge korisnike.

Pretragu radite tako što odaberete jednu od soba (sobe su tematske...rok, metal, ruska, indijska, thai, techno..itd ovo se odnosi ukoliko želite da vidite šta neki od trenutno on lajn korisnika ima za podeliti) ili jednostavno kliknete dugme serach u samom klijentu i tu kucate ime pesme ili izvođača.

Pretraga može da potraje malo i rezultate dobijate postepeno...dakle ne izbaci odmah sve rezultate. Razlog veliki broj korisnika i dok prevrne celu bazu treba malo vremena.

Prednost...može da se iskopa veoma retka muzika. Lično sam skidao starogradsku muziku iako nigde nema sobe narodnjaci :)

support normality

bstaletic Ako cesh site onda www.beemp3.com 02.01.2011. 16:38 #278756

broj poruka: 1889
A ako cesh torrent (peer2peer) onda sa torrentz.eu skinesh .torrent file i krenesh download iz nekog torrent clienta pokretanjem .torrent file-a.

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

gilopile Re: Mladi, pomozite! 02.01.2011. 17:09 #278760

broj poruka: 9459
Jos jedan + za warez, tu mozes naci godovo sve zivo od muzike.Mada je dobar i pajsgudguduv predlog, jer ljudi svasta imaju po compovima i isto tako mozes naleteti na nesto sto nema nigde na netu.
Imas i DC++ share varijantu(slicno sto ti je pajsgudgud predlozio), samo sto se ovde seruje sve zivo.Imas i masu domacih HUB-ova...moze se naci filmova, muzike, programa...na milione TB.Ne znam da li jos radi gusari HUB, nisam odavno na tim hubovima, ali vredi ga imati.

http://dcplusplus.sourceforge.net/

I naravno varijanta _______+ torrent u googletu.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Koji mi program ili sajt preporučujete za free download muzičkih i video fajlova? Probao sam iMesh ali je nešto spor na internet brzini od 8Mb koju imam i dugo me drži na čekanju
:: Hvala unapred na svim savetima
:: Svim forumašima želim srećan Božić i novu godinu
BassivitY Ares 02.01.2011. 17:27 #278768

broj poruka: 911
ja ga koristim s vremena na vreme ali sestra non stop skida muziku preko njega. Skines program ,instaliras ,sacekas da se konektuje (nekih 20-30sekundi) i to je to ...Program je P2P tipa i moze da sluzi i kao torrent klijent ,mada meni sluzi samo za muziku.

2.4 MB

http://aresgalaxy.sourceforge.net/

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

gilopile ... 02.01.2011. 17:36 #278772

broj poruka: 9459
Bice veselo ako Spotify bude uskoro dostupan za nase podneblje:

http://www.spotify.com/int/new-user/

(c) 1982 Sinclair research Ltd

bstaletic @bassivity 02.01.2011. 18:13 #278791

broj poruka: 1889
Da li je to neshto kao eMule? (Opis me je na njega potsetio.)

Anti-depressives controlling tools of your system
Making life more tolerable

BassivitY Re: @bassivity 02.01.2011. 20:01 #278815

broj poruka: 911
eMule se ne secam kad sam koristio ,stvarno je to bilo davno pa sam i zaboravio kako funkcionise ...Ne znam da li on ili dc++ imaju one hubove na koje se nakacis pa skidas ,uglavnom ovde je sve jednostavno.
Instaliras program ,cim ga startujes on ce automatski da se konektuje ,mozda zatrazi neki nick i to je to ,u roku od 10-20 sekundi je spremno. Odes na `search` karticu ,ukucas sta te zanima ,odaberes aydio ,video ,document itd i kliknes start.
Ima i library ,moze i da pusta muziku ,filmove ,sluzi kao torrent klijent ...Probaj ga ,ne zauzima mnogo ,ne pravi sranja po kompu. Ja ga koristim zadnje 2 godine ,ako ne i vise. Open source power

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
CARPE DIEM

:: Da li je to neshto kao eMule? (Opis me je na njega potsetio.
:: Anti-depressives controlling tools of your syste
:: Making life more tolerabl
imarkovic Re: @bassivity 02.01.2011. 20:02 #278817

broj poruka: 19078
da, to ti je p2p isto kao eMule, samo sam ja to davno batalio jer mozes svasta da skines i sto treba i sto ne treba, Google i warezbb su mi resavali sve nepronadjeno..

:: Da li je to neshto kao eMule? (Opis me je na njega potsetio.
:: Anti-depressives controlling tools of your syste
:: Making life more tolerabl
markopvict jalmvajr 02.01.2011. 20:24 #278824

broj poruka: 4515
Limewire!

↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓↓
8====D ~ ~ ~ LEPI SALE - - - > http://ll.rs/Yuop

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60422. Broj poslatih odgovora: 647697.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs