Re: Pomogajte!!!!!Poludeo sam, stigo mi komp...i instalirao sam windows 7 ultimate...
30.12.2010. 20:39
status: user broj poruka: 1624
Polako....
Prvo update-windowsa preko windows update-a....
naravno pre toga instaliraj sve drajvere koji su ti dosli uz maticnu/graficku... Za graficku pozeljno sto novije da instaliras,zvanicne sa sajta naravno...
Zatim kad instaliras drajvere pa update-ujes windows. Onda proveri lepo microsoft net-framework, i DIRECTX....
kad sve to sredis,proveris gde je instalirana igrica.Da li treba CRACk,i ako treba KREKUJ. I gotovo..
AKO NI TAD NE RADI. Onda jbg,skidaj dalje PES 2011 sa neta,ILI PROBAJ NEKI CRACK FIX,ili game fix...update... itd...
Re: Re: Pomogajte!!!!!Poludeo sam, stigo mi komp...i instalirao sam windows 7 ultimate...
30.12.2010. 20:46
status: user broj poruka: 1260
Sjajno!
:: S obzirom da sam procitao tvoje prethodne postove preporucujem ti da vratis taj racunar i pare das mami i tati :: :: :: :: :: :: Instaliro sam windows 7 ultimate. I nemogu da instaliram PES 2011, ja sve instaliram i na kraju mi kaze da nije instaliran...
:: Sjajno :: :: :: S obzirom da sam procitao tvoje prethodne postove preporucujem ti da vratis taj racunar i pare das mami i tati :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Instaliro sam windows 7 ultimate. I nemogu da instaliram PES 2011, ja sve instaliram i na kraju mi kaze da nije instaliran...
Ovaj htedoh da pitam sta ti doneo Dedamraz, doduse malo pre vremena. Kod tebe izgleda poranio :) :: :: :: Ali nisi se pohvalio tom novom masinom , kakva je (komponente) ta nova ZVERKA. :) : ::
Što napadoste čoveka bez potrebe, bilo je ovde i gorih tema. Jednostavno, čovek je krenuo od nule i zato je pitao sva ona pitanja o hardveru. Kad neko ima problem, valjda treba da mu pomognemo? Igore, jedino što bih mogao da ti kažem je da malo detaljnije objasniš problem. Neki screenshot nije na odmet. Ovako samo nagađamo, ali neke prve i konkretne korake ti je dao milunka, pa kreni od toga.
Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS
Neznam zasto mi neradi deamotools, jel moze neko da mi pomogne...Ja ga instaliram, restartujem komp, i on mi kaze da nemoze da radi?? Sta da radim sa??
:: :: :: Neznam zasto mi neradi deamotools, jel moze neko da mi pomogne...Ja ga instaliram, restartujem komp, i on mi kaze da nemoze da radi? :: Sta da radim sa??
da li ces a svaku glupost da samras?Ili su te tvoji navikli da ti uvek neko drugi resava probleme?
pamet u glavu i google.com, to je jedino sto ti mogu preporuciti...
:: :: :: Neznam zasto mi neradi deamotools, jel moze neko da mi pomogne...Ja ga instaliram, restartujem komp, i on mi kaze da nemoze da radi? :: Sta da radim sa??
Re: sad cu da instaliram tu verziju,msm da sam hju predhodno instalirao...
31.12.2010. 12:54
status: user broj poruka: 9459
Cekaj, tu prdhodnu verziju uninstalisi sa ovim programom - obavezno !! Jer ako dodje do konflikta, djavo ga posle ne izbrisa i svaka emulacija ce ti praviti problem. I neka ti se uvek nadje u compu, preko njega uninstaliraj programe u buducnosti.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.