Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Chess za win 7 x64?
STRANA 1 OD 2  
Antilohije Chess za win 7 x64? 17.12.2010. 22:29 T31876

status: user
broj poruka: 689

Ako moze neko da mi preporuci neki Sah koji ce raditi na win 7 x64, da bude dobar a ne mnogo veliki i graficki zahtevan. Treba da instaliram nekome, pa da znam sta da ponesem... Po mogucstvu i linkovi da padnu.

Ja koristim neki ChessGenius koji je mali, jak igrac i brzo se instalira, ali on ne ide na x64 sisteme...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
obradmi Sve sto treba uradis 17.12.2010. 22:42 #273664

broj poruka: 7729
je na tastaturi ,pritisni win dugme ,pod search programs and files ,stavi chess ,naci ce ti chess titan koji je u okviru win7 x64 pored solitera itd...,mogu ti reci odlicno odradjen ,nije lagan uopste.
gile23 ... 17.12.2010. 22:44 #273667

broj poruka: 9121
Igram sah ozbiljnije i u klubu se koristi Fritz tako da ti njega preporucujem :), mislim da je tamo licenciran i imas prenose partija, bas sam pre par sedmica gledao Karop vs neki nas inter majstor uzivo (nas je na kraju puko :( iako su je bio bolji :)).

Pozdrav!
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
raic Re: ... 17.12.2010. 22:58 #273672

broj poruka: 9006
Ooo gile, što ne reče da si sportista.

Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous.
Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Igram sah ozbiljnije i u klubu se koristi Fritz tako da ti njega preporucujem :), mislim da je tamo licenciran i imas prenose partija, bas sam pre par sedmica gledao Karop vs neki nas inter majstor uzivo (nas je na kraju puko :( iako su je bio bolji :))
::
gile23 Re: Re: ... 17.12.2010. 22:59 #273674

Lol xd, pikas i ti negde pro :) ?

Pozdrav!

:: Ooo gile, što ne reče da si sportista.
:: Les certitudes rendent les hommes aveugles et fous
:: Elles peuvent dévorer leur coeur et les changer en bête.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
:: :: Igram sah ozbiljnije i u klubu se koristi Fritz tako da ti njega preporucujem :), mislim da je tamo licenciran i imas prenose partija, bas sam pre par sedmica gledao Karop vs neki nas inter majstor uzivo (nas je na kraju puko :( iako su je bio bolji :))
:: ::
Antilohije e pa i ja sam sportista... 17.12.2010. 23:04 #273676

... mislim ponekad se ode na pecanje uz `ladno pivo

@ gile ako moze linkovi za tog frica posto je ovaj novi 10gb ili tako nesto. Mislio sam nesto malo 500-600mb a da dobro igra.

@obrade probao sam sad ovaj chess titan posto imam win 7 virtualnu masinu i tucem ga kako hocu na najjacem nivou a ja bas nisam kasparov...

raic Re: Re: Re: ... 17.12.2010. 23:11 #273680

Ma jok, to mi je neka zajebancija da je olimpijski sport nešto gde se znojiš samo od muke.

i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `89

:: Lol xd, pikas i ti negde pro :)
DmasteRNo1 Chessmaster 10th Edition 17.12.2010. 23:21 #273684

broj poruka: 6106
Vrhunski šah, a radi u Win7 x64. Još samo da znam vrhunski da ga igram.

Phenom II X4 B20 @ 3,2GHz
OCZ Vendetta 2
Gigabyte GA-MA790X-UD3P
Kingston HyperX 4GB DDR2 1066
Samsung F3 HD502HJ & WD5000AAKS
Gigabyte GV-R487D5-1GD
Creative X-Fi Xtreme Audio PCIe
CM 690 II Advanced
Chieftec CFT-650-14CS

gile23 ... 17.12.2010. 23:26 #273685

Ja koristim Chessmaster 10 th edition :) i ok je, ali posto si dobar igrac ja bih ti ipak preporucio da ides na teze resenje po imenu fritz, chessmaster je negde izmedju 1 i 2 GB :).

@Raic jeste zeznut sport, a ako ti kazem da je sada drugi na svetu Magnus Carlsen iz Norveske sa svojih 19 godina, prvi je Anand (Indija).

http://ratings.fide.com/top.phtml?list=men

Pozdrav!
raic Re: ... 17.12.2010. 23:28 #273687

Kako stoje Persijanci ovih dana? Bili su velesila pre 1500 godina.

:: @Raic jeste zeznut sport, a ako ti kazem da je sada drugi na svetu Magnus Carlsen iz Norveske sa svojih 19 godina, prvi je Anand (Indija)
Mortificat Re: 17.12.2010. 23:41 #273693

broj poruka: 3519
Šah sam extra pikao za vreme i neposredno posle bombardovanja i bio sam dobar. Jednom sam i bio na takmičenju u VŠK i sudija(koji se uzgred takmičio) i kog sam drao drugu partiju me sjebao i napravio kao da sam mu oborio figuru kad sam menjao njegovog topa za mog lovca. Pederčina, drao ga klinac sa 15 godina i odmah se pozvao na čin, jebo mu pas...Još se sećam kako se smejao nakon što sam revoltiran ustao sa stolice i izleteo napolje..od tad samo igram rekreativno...

Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270

Snoopy- Re: Re: 17.12.2010. 23:46 #273695

broj poruka: 6083
Mamlaz, nahranio bih ga tom figurom sto sam mu `oborio`

LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apollo

:: Šah sam extra pikao za vreme i neposredno posle bombardovanja i bio sam dobar. Jednom sam i bio na takmičenju u VŠK i sudija(koji se uzgred takmičio) i kog sam drao drugu partiju me sjebao i napravio kao da sam mu oborio figuru kad sam menjao njegovog topa za mog lovca. Pederčina, drao ga klinac sa 15 godina i odmah se pozvao na čin, jebo mu pas...Još se sećam kako se smejao nakon što sam revoltiran ustao sa stolice i izleteo napolje..od tad samo igram rekreativno..
:: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS
:: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270
Antilohije Re: Re: ... 17.12.2010. 23:50 #273697

Ovo sa velesilama podseca me na nase osvajanje medalja iz matematike na matematickoj olimpijadi sad ove godine. Direktor matematicke gimnazije komentarise da je nasa ekipa toliko dobra da smo u prasini ostavili i Rumune, inace matematicku velesilu. Rumuni su decenijama bili matematicka velesila i evo mi smo ih poslednjih godina prevazisli.

Moze da se prevede - dok su oni bili matematicka velesila dolazili su kod nas sa diplomama da kopaju vinograde a sad kad smo mi velesila, mi idemo kod njih da kopamo... Verujem da bi i mi i rumuni pobedili u matemeatici i takvu velesilu kao sto je SAD...

:: Kako stoje Persijanci ovih dana? Bili su velesila pre 1500 godina.

:: i5 750 - TRUE Black - P7P55D - 2x2GB Kingston HyperX - 5850 Toxic - Silverstone ST50F-230 - JugoDrvo `8
:: :: @Raic jeste zeznut sport, a ako ti kazem da je sada drugi na svetu Magnus Carlsen iz Norveske sa svojih 19 godina, prvi je Anand (Indija)
Mortificat Re: Re: Re: 17.12.2010. 23:52 #273698

Sa ove vremenske distance, nahranio bih ga njegovim zubima, ali tad sam bio derle...derle koje je imalo potencijala za šah...kasnije sam se otisnuo u biciklizam, koji sam zavoleo, ali nije to to...

Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS

:: Mamlaz, nahranio bih ga tom figurom sto sam mu `oborio
:: LG 42LD420, Athlon II x4 630, Asus M4A87TD/USB3, Kingston HyperX 2x2Gb DDR3 1600 cl9 Black Limited Edition, Gigabyte HD6870, SpinPoint F3 1tb, WD5000AAKS 500gb, Chieftec GPS-550AB-A 550W, NZXT Apoll
:: :: Šah sam extra pikao za vreme i neposredno posle bombardovanja i bio sam dobar. Jednom sam i bio na takmičenju u VŠK i sudija(koji se uzgred takmičio) i kog sam drao drugu partiju me sjebao i napravio kao da sam mu oborio figuru kad sam menjao njegovog topa za mog lovca. Pederčina, drao ga klinac sa 15 godina i odmah se pozvao na čin, jebo mu pas...Još se sećam kako se smejao nakon što sam revoltiran ustao sa stolice i izleteo napolje..od tad samo igram rekreativno..
:: :: Crosshair IV Formula/X6 1055T + Prolimatech Super Mega/2x2GB Geil Ultra Plus/XFX GTX 260/Barracuda 1TB 32MB/Corsair 600T+ CFT-600-14CS
:: :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1516270
raic Re: Re: Re: Re: 17.12.2010. 23:58 #273701

Slažem se, jes da su oba sedeći sportovi al kod biciklizma se ipak krećeš.

Dobro da nisi ostao na biciklizmu, posle desetak godina aktivno jaja ti budu ko frizbi.

:: Kasnije sam se otisnuo u biciklizam, koji sam zavoleo, ali nije to to..
Antilohije OK, evo da sam sebi odgovorim na pitanje.. 18.12.2010. 00:01 #273703

posto ste se raspricali off-topic....

krenuo sam da skidam chessmaster 10th edition game rip od 180mb:

http://rapidshare.com/files/73984264/ChessMasterEditon.part1.rar
http://rapidshare.com/files/73984887/ChessMasterEditon.part2.rar
http://rapidshare.com/files/73986748/ChessMasterEditon.part3.rar
Password: ConflictBoy

Mortificat Re: Re: Re: Re: Re: 18.12.2010. 00:06 #273705

Jes al` u biciklizmu imaš auzic(stojeći položaj koji postaje ušasno težak kod brdskih deonica), nije samo da se sedi i okreće, ima i spust :)

:: Slažem se, jes da su oba sedeći sportovi al kod biciklizma se ipak krećeš.
:: Dobro da nisi ostao na biciklizmu, posle desetak godina aktivno jaja ti budu ko frizbi

:: :: Kasnije sam se otisnuo u biciklizam, koji sam zavoleo, ali nije to to..
gile23 ... 18.12.2010. 00:20 #273711

Idemo redom :) :

@raic persijanci, pa ja smatram da su potomci persijanaca indijci (valjda), a Anand je prvi na svetu (Indija :)).

@Mortificat sudija ima pravo da sebi doda 2 minuta i nista vise, nisi znao pravila :(. Inace igrali smo prvenstvo Srbije (ekipno mi iz Cacka - SK Borac) i bili smo peti, mogli smo cetvrti ali posle ne prospavane noci mi smo u odlucujucoj partiji smo pukli :). Inace na tom prvenstvu je drugar izgubio kontumacijom (kako se vec kaze xd :)), zazvonio mu je telefon, a ovaj niti se javio nista, samo prisao sudija i kaze takva su pravila izvini, ovo ti je skola :(.

@antilohije Ja sam dobar deo tih momaka licno upoznao. Njihov zivot je samo matematika i nista vise i samo matematiku znaju i bukvalno NISTA pored toga i moram reci da nisam nesto impresioniran njima, ali svakako da su top u matematici, jesu, ali sam zato upoznao pre par godina decka koji kida PHP i fura neki Linux fazon i mogu reci da je on na mene ostavio mnogo jaci utisak nego matematicari iako je taj decko upisao neki normalan fakultet, a ovi otisli u UK (valjda Harvard) na koji moze svaki neki bolji engleski djak da se upise. A od te matematike ima tezih nauka (elektrotehnika, masinstvo).

A i ta matematika je korisna pre svega za neka istrazivanja kod kojih ni kod nas, a i ni u svetu nema nekih para, a ima da se razbijes od posla, stalno molis za neke pare.

Neki bolji inzenjer ce mnogo lakse i brze zaraditi vise novca od nekog matematicara koji svaki dan razbija glavu u nekoj laboratoriji ili smisljajuci nesto novo.

Inace gore napisah Karop umesto Karpov xd :).

Pozdrav!
raic Re: Re: Re: Re: Re: Re: 18.12.2010. 00:26 #273714

To auzic mi opasno zvuči kao neki nemačko-srpski, nešto kao miks od aus-guzic što bi na trulom zapadu rekli ass-off.

Hehe, to ja samo volim malo neumesno da se šalim, u osnovnoj školi kolko me sećanje služi nisam silazio s bicikla kako dođem kući. E, onda su mi ga zlikovci jednog dana digli iz podruma i nekako baš u to vreme sećam se da sam kupio komp - dobitna kombinacija.

->gile: Taman sam se zapitao ko ti je taj.
A šah je valjda i nastao u indiji u nekom izvornom obliku, what goes around comes around, a?

:: Jes al` u biciklizmu imaš auzic(stojeći položaj koji postaje ušasno težak kod brdskih deonica), nije samo da se sedi i okreće, ima i spust :
Mortificat Re: ... 18.12.2010. 00:33 #273715

Gile, nije bilo tako, on se takmičio kao i mi ostali, ne pričam ja o vremenu, obojica smo imali po 5 minuta za razmišljanje, nego je on iscenirao da sam mu ja oborio figuru kad sam mu uzeo topa za lovca, no nije ni to strašno da mu nisam spremio šah-mat u narednih 6 poteza(što je video, ipak nije on bilo ko)...slepac..posle ga odrao neki lik iz okolnog sela, pojeo ga, tako sam čuo...jbg, ta fora je mogla da prođe samo kod mene, jer sam bio klinac...

A ovo što pričaš za matu... veruj mi, da taj ko je zna i kapira u srži neće imati problema ni sa inženjerijom ni sa programiranjem, to znam jer i sam završavam tehnički fax. Aj` uzdravlje...

:: Idemo redom :)
:: @raic persijanci, pa ja smatram da su potomci persijanaca indijci (valjda), a Anand je prvi na svetu (Indija :))
:: @Mortificat sudija ima pravo da sebi doda 2 minuta i nista vise, nisi znao pravila :(. Inace igrali smo prvenstvo Srbije (ekipno mi iz Cacka - SK Borac) i bili smo peti, mogli smo cetvrti ali posle ne prospavane noci mi smo u odlucujucoj partiji smo pukli :). Inace na tom prvenstvu je drugar izgubio kontumacijom (kako se vec kaze xd :)), zazvonio mu je telefon, a ovaj niti se javio nista, samo prisao sudija i kaze takva su pravila izvini, ovo ti je skola :(
:: @antilohije Ja sam dobar deo tih momaka licno upoznao. Njihov zivot je samo matematika i nista vise i samo matematiku znaju i bukvalno NISTA pored toga i moram reci da nisam nesto impresioniran njima, ali svakako da su top u matematici, jesu, ali sam zato upoznao pre par godina decka koji kida PHP i fura neki Linux fazon i mogu reci da je on na mene ostavio mnogo jaci utisak nego matematicari iako je taj decko upisao neki normalan fakultet, a ovi otisli u UK (valjda Harvard) na koji moze svaki neki bolji engleski djak da se upise. A od te matematike ima tezih nauka (elektrotehnika, masinstvo)
:: A i ta matematika je korisna pre svega za neka istrazivanja kod kojih ni kod nas, a i ni u svetu nema nekih para, a ima da se razbijes od posla, stalno molis za neke pare
:: Neki bolji inzenjer ce mnogo lakse i brze zaraditi vise novca od nekog matematicara koji svaki dan razbija glavu u nekoj laboratoriji ili smisljajuci nesto novo
:: Inace gore napisah Karop umesto Karpov xd :)
:: Pozdrav!
djokosrb :-) 18.12.2010. 00:33 #273716

broj poruka: 6876
ako su potomci persijanaca indijci, onda i ja vucem malo na uzbekistan.
raic Re: :-) 18.12.2010. 00:39 #273719

Onda ja vučem na Kurdistan.

Ooo Tuuuurciii!!!

:: ako su potomci persijanaca indijci, onda i ja vucem malo na uzbekistan.
Mortificat Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: 18.12.2010. 00:40 #273720

Šta da ti kažem, neumoljiv si sa svojim humorom, da Bog da bio još bolji :) i da mi ponekad popijemo po koju :)
p.s. ona fora od sinoć sa lutkom za naduvavanje ti je bila vrh!

:: To auzic mi opasno zvuči kao neki nemačko-srpski, nešto kao miks od aus-guzic što bi na trulom zapadu rekli ass-off.
:: Hehe, to ja samo volim malo neumesno da se šalim, u osnovnoj školi kolko me sećanje služi nisam silazio s bicikla kako dođem kući. E, onda su mi ga zlikovci jednog dana digli iz podruma i nekako baš u to vreme sećam se da sam kupio komp - dobitna kombinacija
:: ->gile: Taman sam se zapitao ko ti je taj.
:: A šah je valjda i nastao u indiji u nekom izvornom obliku, what goes around comes around, a

:: :: Jes al` u biciklizmu imaš auzic(stojeći položaj koji postaje ušasno težak kod brdskih deonica), nije samo da se sedi i okreće, ima i spust :
gile23 ... 18.12.2010. 00:45 #273723

@morti nece biti preteran problem u pravu si, ali ipak ima tu teorije kao i prakse koja je nezaobilazna :). Ja sam licno stekao takav utisak, momci su ovako ok, samo mi se cini da malo usko gledaju :).

@djokosrb @raic istu sahovsku zilu :). Jesu oni tada postojali, ali nekako mi to sve vodi ka Indiji :). I da sah je nastao u Indiji :).

Pozdrav!
djokosrb nego 18.12.2010. 00:50 #273728

broj poruka: 6876
sve je to lepo,nego da uzmete vi loptu(nike,mikasa,spalding,addidas)biraj i da se oznojite malo,a ne ko penzioneri :).
Mortificat Re: ... 18.12.2010. 00:53 #273729

Odrašće, nemoj se brinuti...prirodne nauke znaju da uzmu čoveka pod svoje, ali u današnjem materijalnom svetu, neće ni oni sedeti u parku i hraniti golubove...ili vrapce.
Iz iskustva bih rekao da takve likove ili iskoriste ili oni iskoriste ceo sistem čim uoče trunku automomije u njihovim tezama, samo što to po pravilu nikad ne bude jedan čovek, već2-3.

:: @morti nece biti preteran problem u pravu si, ali ipak ima tu teorije kao i prakse koja je nezaobilazna :). Ja sam licno stekao takav utisak, momci su ovako ok, samo mi se cini da malo usko gledaju :)
STRANA 1 OD 2  
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs