Naime, imam program za zakljucavanje foldera My Lock box. I zakljucao sam jedan folder, ali ne reaguje na moj username i password! Pomislio sam da nisam mozda pogresio user i pass i isprobavao sve zivo ali ne reaguje. Jel postoji neki program za otklanjanje i identifikovanje te sifre???
Stvarno ne znam kako to da znate!!! Ja da se bavim nekim kako ti kazes `losim` stvarima, verovatno bih znao te male cake!!! To ne rade amateri poput mene!!!
postoji, ulogujes se kao administrator i radis sa tim folderom sta hosh.. ili mozes i preko hirens boot cd-a
:: :: Naime, imam program za zakljucavanje foldera My Lock box. I zakljucao sam jedan folder, ali ne reaguje na moj username i password! Pomislio sam da nisam mozda pogresio user i pass i isprobavao sve zivo ali ne reaguje. Jel postoji neki program za otklanjanje i identifikovanje te sifre???
Pokusaj da udjes u win preko sejf moda, vecina tih programa nema podrsku za sejf Ili nakaci taj hard u neki drugi comp i iskopiraj podatke, ako vec ne znas da podignes win sa hajrensa.Inace harens je butabilan CD sa mnostvo korisnih alata, medju kojima je i live windows koji bi tebi odradio posao, jer bi se taj skriveni/zakljucan folder mogao otvoriti, kako bi iskopirao sadrzaj.
P.S> Jbg, bice malo teze uzeti taj hard iz tudjeg racunara, ali sta je tu je.Zaboravio sifru?More, pricaj to nekom tamo drugom
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: :: Izvini sto glupo pitam, ali sam slab sa tim stvarima! taj hirens boot cd je program ili...???
Ljudi, stvarno je to moj komp!!! Jedini problem mi je sto je to laptop, pa ne znam kako se tu vadi hard disk! Ali probacu iz safe moda, mozda mi uspe! Hvala puno, u svakom slucaju!!!
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.