Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Facebook profil
STRANA 1 OD 1
Plamen Facebook profil 07.12.2010. 16:38 T31577

status: user
broj poruka: 2836
Jel zna neko da li moze i kako da se vrati stari izgled profila na facebook-u? Mng je budjav ovaj novi... A slucajno sam promenio, tj kad sam usho kod druga on je imao novi i ja kliknyo i zeznuo stwar..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
milos666 Koliko se secam... 07.12.2010. 16:48 #269924

broj poruka: 398
... kad su menjali organizaciju stavki profila pre nekih godinu dana (mozda malo vise), ostavili su ljudima neki period od mesec dana da ga promene na novo, a posle su automatski promenili svima i nije bilo vracanja na staro... E sad ove zadnje promene ne znam dal su opcione ili su isto pod moranje... Tako da moguce da uopste nemas opciju da vratis na staro...

Konfa: Phenom II 955, Asus M4A79 Deluxe, 6GB Geil EVO One 800Mhz Cl4, Asus 4850 512MB, WD 6400AAKS + WD 1001FALS, Creative xFi Titanium Fatality Pro + Logitech Z5500, Tt Kandalf, CM Real Power 700, Samsung 226CW

Pisko Guest 07.12.2010. 18:48 #269951

broj poruka: 6669
Kad odeš kod nekog na slavu, ondak jedeš šta ti je ponuđeno kad ti je ponuđeno, ili grickaš noktići.
Kod koga je daljinski, taj se program gleda.-Tako i ovo, najverovatnije se boriš sa vetrenjačama.
Facošup, kako to gordo zvuči! Engleski deo gazdama, a nama šta ostane.

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs