U principu, capture, edit, vozi, ali koliko vidim lupetaju nešto o neophodnosti Matrox VFW kodeka....važi....programčić se ne snalazi, bar ne u ovoj fazi sa importom egzotičnih formata, čak mu i neki oblici MPEG-a nisu jasni.....biće bolje, verujem.
Isti problem, nece da mi importuje skoro ni jedan video fajl, unsuported veli, a neke i ne vidi, pa frame rate not supported...Podesio sam i u projektu rucno frame rate, ali nece. Instalisao sam i one kodeke i patch,hm
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: U principu, capture, edit, vozi, ali koliko vidim lupetaju nešto o neophodnosti Matrox VFW kodeka....važi....programčić se ne snalazi, bar ne u ovoj fazi sa importom egzotičnih formata, čak mu i neki oblici MPEG-a nisu jasni.....biće bolje, verujem :: ::
Ima još dosta na ovome da se radi.....pajser mali, taman nađeš fajl koji prepozna, importuje da i izuje se na dekstop....hahahahah....
:: Isti problem, nece da mi importuje skoro ni jedan video fajl, unsuported veli, a neke i ne vidi, pa frame rate not supported...Podesio sam i u projektu rucno frame rate, ali nece :: Instalisao sam i one kodeke i patch,h :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
Hahahaa `izuje se na desktop`!!!:))Izem program kada moram da rovarim po kompu u potrazi za support fajlom !!
(c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Ima još dosta na ovome da se radi.....pajser mali, taman nađeš fajl koji prepozna, importuje da i izuje se na dekstop....hahahahah... :: :: :: Isti problem, nece da mi importuje skoro ni jedan video fajl, unsuported veli, a neke i ne vidi, pa frame rate not supported...Podesio sam i u projektu rucno frame rate, ali nece :: :: Instalisao sam i one kodeke i patch,h :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: Hahahaa `izuje se na desktop`!!!:))Izem program kada moram da rovarim po kompu u potrazi za support fajlom !!:) :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd :: :: :: :: :: Ima još dosta na ovome da se radi.....pajser mali, taman nađeš fajl koji prepozna, importuje da i izuje se na dekstop....hahahahah... :: :: :: :: :: Isti problem, nece da mi importuje skoro ni jedan video fajl, unsuported veli, a neke i ne vidi, pa frame rate not supported...Podesio sam i u projektu rucno frame rate, ali nece :: :: :: Instalisao sam i one kodeke i patch,h :: :: :: :: :: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.