Znam da je nas ali ne mora nista da znaci, to je samo PC aplikacija. Javice se neko ko je probao oboje... (Razormaneeeeee!) Jeste malo smor da se nameste kontrole. Probaj sa joypad-om, lakse je nego kb/mouse.
:: to je nas standard,ja skinuo nekoliko igara i rade ok,ali bas imam problema sa podesavanjem kontrola. :: :: ::
ja na njihovom sajtu,u forumu sam gledao savetuju da se skini NTSC verzije igara,evo ja sam skino super mario bros wii i podesio kontrole i sve lepo radi bez daljeg cackanja u dolphinu,samo sam ukljucio dual cores(zbog procesora)i promenio da u grafici dx9 plugin umesto dolphin plugina.
...predpostavljam da je vise NTSC igara podrzano, najbolje je da pogledas na njihovom siteu koja igra je podrzana. Na pcsx2.net postoji spisak igara i nivo igrivosti (PAL i NTSC), predpostavljam da isto postoji i na Dolphinovom siteu. A imas i forum, pa vidi sta drugi korisnici kazu.
Pozz...
Radi i meni lepo, fali samo onaj final touch, ono da grafika leti. Desava se da malo koci, znaci vidi se da nije konzola nego PC. Sad, da li je to do moje konfiguracije ili je tako zato sto je u pitanju emulator, ne znam.
:: ja na njihovom sajtu,u forumu sam gledao savetuju da se skini NTSC verzije igara,evo ja sam skino super mario bros wii i podesio kontrole i sve lepo radi bez daljeg cackanja u dolphinu,samo sam ukljucio dual cores(zbog procesora)i promenio da u grafici dx9 plugin umesto dolphin plugina :: :: imash review i opis ,kako sta na njihovoms sajtu.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.