Dzabe se trudite. Decko ne zna istoriju naseg jezika. A posto je toliko kivan na druge jezike, a voli srpski vise nego `leba, mogao bi da nauci s` kojeg izvora su sve nase reci, a bogami i pismo. Cisto da zna kada sledeci put bekne nesto na srpskom.
A vi me dopunite: Latinski Engleski Germanski Francuski Madjarski Bugarski Turski Ruski.....
Pa dobro ja nisam rekao da poznajem istoriju naseg jezika. Ali gde sam spomenuo druge jezike molim te da me uputis posto ne mogu to da pronadjem. Pa jos da sam kivan i to mi je isto promaklo. Prosvetli me.
Јел ово наставак расправе са СК форума?Поприма и друге облике :) Толико мржње према сопственом језику не видех одавно. Дечко од 16 година(White R. чини ми се) им објаснио све у једном посту али они и даље сикћу на срБски као отровнице. Част оном делу форума који има имало свести о својој нацији и њеним елементима.
ovde niko nema problema sa srpskim jezikom jer ga sve manje ima iz dana u dan. Ja sam taj koji se pobunio protiv preteranog i krajnje nepotrebnog koriscenja engleskog na ovom forumu. Naravno svi su osuli drvlje i kamenje po meni. Kako sam se usudio tako nesto da pomislim, a kamoli da to spomenem na ovom forumu. Bio bih ti zahvalan ako bi postavio link tog sajta pretpostavljam da je skraceno SK - svet kompjutera.
o boze, dajte ljudi, molim vas, dosta vise proseravanja o glupostima, ali stvarno glupostima, poludecete, zatupecete, majke mi, ako nastavite dalje da se raspravljate u ovom smeru...ima samo da vas oshine..
ma ne smetate mi vi uopste, ali mi smeta bre proseravanje, pljuvanje, svadjanje oko jedne te iste stvari, a ne mogu da ne procitam, pritom glupe toliko, da se o tome prica 48h, jednostavno ne mogu da verujem da se i dalje vrti ova polemika, eto to mi smeta, a apsolutno mi ne smetate VI, da li se razumemo? Da li sad moze da stane ovo, ajde budi fer, budi brate jak i popusti malo, stavi tacku, budi pametniji, i iskuliraj...prijateljski i kolegijalni savet...
Тај процес је неизоставан на нашем европском путу. Као и нпр. укидање виза,укидање памћења... Нећу да улазим у расправе јер ово није место за то.Можете да дођете на Крсту па ћемо причати.Ево га линк. http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=55575
брацки поздрав Максо
:: ovde niko nema problema sa srpskim jezikom jer ga sve manje ima iz dana u dan. Ja sam taj koji se pobunio protiv preteranog i krajnje nepotrebnog koriscenja engleskog na ovom forumu. Naravno svi su osuli drvlje i kamenje po meni. Kako sam se usudio tako nesto da pomislim, a kamoli da to spomenem na ovom forumu. Bio bih ti zahvalan ako bi postavio link tog sajta pretpostavljam da je skraceno SK - svet kompjutera :: :: ::
Sad sam slucajno video u sta se pretvorila ova tema, a decko coldcry sam protiv svih, i definitivno `u krivu`. Prvo, kad vec volis srpski, glagol trebati je bezlican, sto znaci da se NE menja po licima- ne postoji: ti trebaS da uradis, ja trebaM da uradim, osnovna kultura ako vec trtljas o srpskom. Drugo, kao sto je neko i pomenuo, il si mu ga dao po Google translate ili veze s vezom nemas o engleskom, u jednoj recenici pogresis 6 puta, izostavis clanove, ne iskoristis frazalni glagol iako je trebalo, tako da recenica gubi smisao. To je ono: puna usta, prazne gace... Bas dobro zvuci kad kazes tvrdi disk, odmah te poDseti na guuvno :D
Meni je poweriso keva, super radi i jednostavan je, preko njega i rezem.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647629. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.