Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Koji je najbolji software za RAM disk ?
STRANA 2 OD 2
imarkovic Re: ... 02.07.2018. 07:35 #647389

status: user
broj poruka: 19067
Mislim da sam video da stavlja u %LocalAppData%, odnosno u C -Users -User -Local -AppData
Ne mogu sad da pogledam, na poslu sam, ja koristim Tixati i utorrent, na Tixati-u ima kao opcija za promenu lokacije, za utorrent verovatno moze preko junction-a, ali ne znam sta se desava kada se restartuje PC, da li ce da pukne torrent... Posle restarta nestaju podaci iz ramdrive-a, pa se ponovo puni kako se upale programi.

::
:: Imam jedno pitanje na koje jos nisam dobio odgovor ni na forumu uTorrent, a to je da li uTorrent gura cache na nekoj posebnoj lokaciji ili ide u paketu sa C:WindowsTemp
:: Ja sam njemu stavio da skida na RAM Drive pa po zavrsetku skidanja da prebaci na HDD, sa idejom da ne grebe HDD
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs