Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Šta je bolje od BS Player-a, GOM ili VLC ?
STRANA 2 OD 2
imarkovic Re: GOM !!! 16.11.2016. 21:58 #626507

status: user
broj poruka: 19067
VLC ima mogucnosti svih plejera koje si opisao, interface, svidja se celom svetu, samo pojedincu ne, ali svakako moze da se promeni i ima mogucnost custom-izacije.
Postoje 32-bit, 64-bit instalacione verzije, kao i portable verzije.

Ima opciju za box subtitle o kom pricas i sirok spektar opcija za isti (boja koju odaberes, transparentnost), takodje, taj kvalitet rendera za subtitle nisam video ni na jednom plejeru:
http://oi66.tinypic.com/ix4ne1.jpg

Pogledaj u preferences/ ALL koliki spektar opcija, sve zivo moze da se odradi i podesi. Ne postoji plejer koji mu je dorastao i ne postoji kompletniji plejer. Ne znam da li ces da gledas film/seriju, ili da shaltas, ali ako ces da shaltas, koristi MPC, i u njemu ima opcija sub box, ali je malo budjavo.

Da ne pricam o tome da ga razvijaju svakim danom, ima posebna stranica za download nightly build verzija:
https://nightlies.videolan.org/build/win64/?C=M.O=D

:: VLC mi instalirali na poslu kakav KRNDELJ od programa, mirne duse bi ga nazvao epsko GOVNO..
:: Nikakav interfejs, spor za saltanje fajlova itd..
::
:: KM mi je definitivno najbolji, najbrzi, cak i na oko prijatno izgleda, ima onu providnu pozadinu za titlove koja me vraca u detinjstvo, ALI bre smara sa raznim tricama i kurcinama, pogotovu sa reklamama i onim dodatnim ekranom sa predlozima sta gledati..
:: MPC mi nekako spartanski prosto je presiromasan opcijama za prilagodjavanje interfejsa kako korisniku odgovara, saljtanje fajlova je blagi ocaj ili ja n`umem da ga koristim, potrebno povremeno rucno osvezavanje kodeka..
:: GOM tu i tamo ponekad zna da zabode ALI mi je ipak prvi izbor zato sto mi je najupotrebljiviji od svih tih video player-a !!
:: Fajlovae salta prilicno brzo (mozda i najbrze) kretanje kroz fajl ono premotavanje napred nazad uz pomoc tastature su losiji od KM pogotovu kad je u pitanju x265, otvara i one fajlove cije skidanje nije zavrseno, titlovi su sasvim OK, onako uzgred koji ce vam titlovi za holivudski engleski, kodeke ima svoje i cini mi se da nije imao problema sa otvaranjem nekih specificnih..
:: Citat:
:: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
2m4Y re: 17.11.2016. 11:23 #626534

broj poruka: 2355
media player classic all the way...

...I sense you young padawan...

Intel i7 4790k
Asus Sabertooth Z97 Mark 2
AMD R9 280x
4x 4GB DDR3 1.6GHz
1x 120GB SSD
1x 750GB SATA II
1x 3TB SATA III
Corsair 750TX

sawitch VLC 18.11.2016. 15:31 #626592

broj poruka: 667
Mene jedino nervira sto ne mogu kao na BS-u da gledam dosadan deo filma koristeci strelicu desno :)

Kako to raditi? I kako stelovati prevod kao na BS-u jednostavno? Tamo je samo CTRL+-> i obrnuto...

imarkovic Re: VLC 18.11.2016. 20:47 #626600

broj poruka: 19067
Evo ti za podesavanje prevoda: https://wiki.videolan.org/VLC_HowTo/Adjust_subtitle_delay/

Za premotavanje:
kratko - SHIFT-strelica
srednje - ALT-strelica
malo vise - CTRL-strelica

:: Mene jedino nervira sto ne mogu kao na BS-u da gledam dosadan deo filma koristeci strelicu desno :
:: Kako to raditi? I kako stelovati prevod kao na BS-u jednostavno? Tamo je samo CTRL+-> i obrnuto..
sawitch ... 19.11.2016. 08:10 #626603

broj poruka: 667
BS je istorija onda :)

STRANA 2 OD 2
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs