status: user broj poruka: 19067 | VLC ima mogucnosti svih plejera koje si opisao, interface, svidja se celom svetu, samo pojedincu ne, ali svakako moze da se promeni i ima mogucnost custom-izacije. Postoje 32-bit, 64-bit instalacione verzije, kao i portable verzije.
Ima opciju za box subtitle o kom pricas i sirok spektar opcija za isti (boja koju odaberes, transparentnost), takodje, taj kvalitet rendera za subtitle nisam video ni na jednom plejeru: http://oi66.tinypic.com/ix4ne1.jpg
Pogledaj u preferences/ ALL koliki spektar opcija, sve zivo moze da se odradi i podesi. Ne postoji plejer koji mu je dorastao i ne postoji kompletniji plejer. Ne znam da li ces da gledas film/seriju, ili da shaltas, ali ako ces da shaltas, koristi MPC, i u njemu ima opcija sub box, ali je malo budjavo.
Da ne pricam o tome da ga razvijaju svakim danom, ima posebna stranica za download nightly build verzija: https://nightlies.videolan.org/build/win64/?C=M.O=D
:: VLC mi instalirali na poslu kakav KRNDELJ od programa, mirne duse bi ga nazvao epsko GOVNO.. :: Nikakav interfejs, spor za saltanje fajlova itd.. :: :: KM mi je definitivno najbolji, najbrzi, cak i na oko prijatno izgleda, ima onu providnu pozadinu za titlove koja me vraca u detinjstvo, ALI bre smara sa raznim tricama i kurcinama, pogotovu sa reklamama i onim dodatnim ekranom sa predlozima sta gledati.. :: :: MPC mi nekako spartanski prosto je presiromasan opcijama za prilagodjavanje interfejsa kako korisniku odgovara, saljtanje fajlova je blagi ocaj ili ja n`umem da ga koristim, potrebno povremeno rucno osvezavanje kodeka.. :: :: GOM tu i tamo ponekad zna da zabode ALI mi je ipak prvi izbor zato sto mi je najupotrebljiviji od svih tih video player-a !! :: Fajlovae salta prilicno brzo (mozda i najbrze) kretanje kroz fajl ono premotavanje napred nazad uz pomoc tastature su losiji od KM pogotovu kad je u pitanju x265, otvara i one fajlove cije skidanje nije zavrseno, titlovi su sasvim OK, onako uzgred koji ce vam titlovi za holivudski engleski, kodeke ima svoje i cini mi se da nije imao problema sa otvaranjem nekih specificnih.. :: :: Citat: :: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!` :: :: |