Kao sto i rekoh, ko je razumeo, shvatice. Ko nije (verovatno) nikada nece.
El Capitan
:: Nije mi samo jasno kako nekom normalnom čoveku ovakav vid komunikacije može da predstavlja zabavu. Izgleda da nisu svima nama smešne iste stvari :: :: :: Pa to i jeste poenta. Covek gleda do koje mere ste slepi pored ociju, da se primate na gluposti koje pise. Svako ko i malo mucne glavom, samo ce izignorisati gluposti koje procita i to je to...
Evo, vidis, ladno lika nije mrzelo da pravi novi nalog zbog operatora. Ne znam koliko bih trebao da budem dokon, glup ili iskompleksiran, pa da pravim novi nick zbog nekog, pa makar to bio i operator. A njemu ego raste li raste :) Verovatno vam se smeje kad god udje na berzu, i treba....
Imam isti CPU -Omicron Hepta Core - BGA X686. Ja sam mu otkljucao mnozioc grafitnom olovkom. Ide i do 9.2GHz bez problema. Temperatura ne prelazi 28C u IDLE, a pod punim opterecenjem 45C. Kuler je stock Omicron CUfreez/ non pipe.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Evo, vidis, ladno lika nije mrzelo da pravi novi nalog zbog operatora. Ne znam koliko bih trebao da budem dokon, glup ili iskompleksiran, pa da pravim novi nick zbog nekog, pa makar to bio i operator :: A njemu ego raste li raste :) Verovatno vam se smeje kad god udje na berzu, i treba... :: :: :: El Capita
U čemu je tvoj problem? Zašto izbacuješ dezinformacije da sam u Izraelu?
@gilopile To je taj CPU. Ne preteruj. Nisu toliko niske temperature. Jedino ako si dodao još jedan Omicron HGX CC vent, ali koliko znam on se koristi samo u vojne svrhe.
Druze, sada sam merio. Inace, u pravu si, budu one nesto vise, ali danas je dosta hladno, a ovde nemam grejanje, zato i jesu nesto nize. Videcemo leti kada bude 38C u hladu :) Sve u svemu, ja sam zadovoljan CPU-om.
Omicron HGX CC cu uzeti, svakako, samo cekam da malo cene padnu. Jeste on zver, ali za tih 9 ipak mislim da ima boljih, ne znam - nisam pametan, tj. glup sam, da izvines, ko qurac.
:: Druze, sada sam merio. Inace, u pravu si, budu one nesto vise, ali danas je dosta hladno, a ovde nemam grejanje, zato i jesu nesto nize :: Videcemo leti kada bude 38C u hladu : :: Sve u svemu, ja sam zadovoljan CPU-om :: :: Omicron HGX CC cu uzeti, svakako, samo cekam da malo cene padnu. Jeste on zver, ali za tih 9 ipak mislim da ima boljih, ne znam - nisam pametan, tj. glup sam, da izvines, ko qurac :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo.
Ne. Nema boljeg za taj novac. Kupuj ne budi glup.
Jedino HGX CC - v1.2 sa titanijumskim nosačima ali to je već sasvim drugi cenovni rang, a treba ti i blagoslov Hamato Jošijevog oca lično da bi ga kupio, to je praktično nemoguće dobiti. Postoji samo par ljudi na svetu koji su videli taj vent. Legenda kaže da je jedan od njih viđen na ovom forumu. A nisam ja.
Šta čekaš onda, pravac kiosk sa pljeskama da prodaješ.
:: Omicron HGX CC cu uzeti, svakako, samo cekam da malo cene padnu. Jeste on zver, ali za tih 9 ipak mislim da ima boljih, ne znam - nisam pametan, tj. glup sam, da izvines, ko qurac :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Molim admine da obrišu ovu temu. Sve mogu da očekujem od ovog foruma ali sprdanje sa Hamato Joshijem i njegovim ocem je krajnje glupo i bezdušno. Nemate pojma ko su ljudi a glumite neke IT stručnjake. Joshi senior je početkom 50-ih godina prošlog veka batalio posao sa gejšama i osnovao je malu zanatsku radnju za izradu torti i sitnih kolača. Joshi junior preuzima vođenje posla 1961. Odmah menja ime zanatske radnje u Omicron i od tada posvećeni IT stručnjaci računaju 1961. godinu kao nultu. No, to vama nabeđenim stručnjacima ne znači ništa. Operatore, preuzmi temu. Ja više nemam snage.
::Ne Nema boljeg za taj novac. Kupuj ne budi glup.
Ok, ubedio si me. Narucen je. Kazu, izrada ce da potraje. Ako im je verovati, svaki je unikatan i rucno se izradjuje kuje, kove, izliva... Ne ocekujem sad da ce da mi CPU temp. bude 12C...Neka spusti za pola stepeni C, ja zadovoljan. Ma samo da nije duplo visa nego je sada i sve OK.
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647627. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.