Liju, ponekad Operu, Chrome sam koristio bar godinu dana, ali mnogo je stvari koje mi se kod njega ne sviđaju, a FF 4 beta je tako dobra, da ne treba ništa bolje...
Chrome smara, jer zatvaranjem poslednjeg taba zatvara ceo program, a i gomila sitnica u dodacima mu nije baš najbolje iskopirana sa FF-a + je i dalje vrlo škrt sa podešavanjima.
Safari ni uz AdBlock ne blokira video oglase na CNN-u, skupi brzo i po 500MB smeća, inače bi lako mogao da bude najbolji.
Posle prvog otvaranja svaki se otvara gotovo trenutno, tako da prvih par sekundi više-manje i nije nešto naročito bitno.
Firefox uglavnom (trenutno v. 4 beta 10) Probam svaku novu verziju Opere, dok me ne iznervira pa deinstaliram, ponekad se zezam sa IE 9 beta, jbg i IE izgleda upotrebljivo... Ipak svi putevi vode ka Firefox-u
Koristim Firefox celog života (kod kuće i na poslu). Od ostalih sam probao samo Chrome, ali mi je nekako Firefox kompletniji program, a možda je i navika u pitanju.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Dosta ljudi je navelo da IE koristi kao rezervu,ali uglavnom zbog posla ili tako nesto...
Eto rezultata,na osnovu svih koij su se javili ... Definitivno je da Chrome i Firefox imaju najbolju reputaciju kod korisnika PC Berze... :) Pozdrav svima!
Broj postavljenih tema: 60416. Broj poslatih odgovora: 647630. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.