sad nesto razmisljam, pa nisu ni oni bas tolike ovce. ono, mogao bi da napravis usera koji ne moze nista zivo da otvori, ni control panel, ni registry, ma ni start menu bre :) a normalno koristis komp sa admin naloga za koj `ne znas` pass. kapiram da bi te prvo cimali da pronadjes admina, a kad ne bi uspeo na kraju bi ti zaplenili komp :)
zasad sam zadovoljan, par programa je pokusalo da mi promuva toolbar/homepage ali inace mi se cini da sve radi ok. jedino sto me stvarno brine je security essentials, konkretno koliko je idiot-proof i koliko su azurni sa definicijama? da je dozlaboga spor to mi verujte na rec. jos da proberem neki rezac/virtual drive i moja je misija ispunjena.
Broj postavljenih tema: 60417. Broj poslatih odgovora: 647653. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.