Ovo je deo Novog Beograda čisto kao primer nivoa izoštravanja (detalja) do kojih mi Google Earth skida. Naravno da to nije maximalni nivo. To se ne dešava samo u na mapama Beograda nego i bilo gde u svetu. Jel ima još neko ovakav problem?
Izgleda da im nije isti kvalitet snimaka. Mogu se naci primeri (Požarevac, Vršac i drugi) da snimak do snimka nema mogućnost istog izoštravanja, pa se vidi neugodna granica između. Izgleda da je oštrije ono što je NATO-u bilo interesantnije, pozdrav
o tome što je to bilo oštrije. Ovakva situacija je od pre 2 dana. Idem ja časkom do Windows-a XP da vidim da li je tupava Vista x64 kriva za ovo. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Sve sam u Visti probao (ugasio Aero, probao i Direct3D i OpenGL mod i sve tri vrste filtriranja, ugasio firewall i antivirus). Počinje da mi pripada muka od ovih fantomskih problema. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
više Google Earth verzija (4.1, 4.2 Pro , 4.3, Free, Portable) i svi ne izoštravaju kako bi trebalo u Visti. Izgleda je nešto do mreže, ADSL je u LAN-u i sve radi PerSu osim GE-a. Pritisak. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.