Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Korisni programi...
STRANA 1 OD 1
Spike Korisni programi... 15.05.2008. 21:30 T9833

status: user
broj poruka: 223
Potreban mi je program, koji mi kad stisnem dugme, snima DESKTOP i sta ja radim na njemu (otvaranje prozara...), bas onako kako i ja vidim monitor. Ne treba mi neki specijalan program, bilo koji, koji moze da mi snimi u dobrom formatu i da ima dobar kvalitet slike. Obavezno je da radi u Visti i nebitno mi je da li se placa ili je bespaltan. Drugo pitanje je postoji li neki program, koji moze u mrezi ograniciti internet, npr. posto internet ide iz rutera u racunare, da li ja mogu sa nekim programom ograniciti da PORT broj 2 moze da skida maximalno 5 kb/s, da PORT broj 3 mozde da skida maximalno 30 kb/s...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko ... 15.05.2008. 21:46 #54520

broj poruka: 1228
Za prvo pitanje:
SnagIt ili Camtasia Studio (ja koristim ovaj drugi jer je ipak daleko ozbiljniji) i oba mozes pronaci ovde:
http://www.techsmith.com/

Mozes da probas i Adobe Captivate... On je bas user friendly pa sam ga i ja koristio pre Camtasie.

Inace Shift+Print Screen i uslikao si desktop, a Alt+Print Screen i uslikao si aktivni prozor pa onda samo Ctrl+V (Paste) u Photoshop ili Word ili sta vec i cao ako hoces samo sliku, a ne video.

Za drugo pitanje ce vec neko strucniji da se javi.

Pozdrav!
simke000 Desktop Activity Recorder 15.05.2008. 21:49 #54521

broj poruka: 504
Dobar programcic.Javi se na pm da ti spakujem i posaljem.
Simke
Valjevo u srcu!!

simke000 Desktop Activity Recorder 15.05.2008. 21:49 #54522

broj poruka: 504
Dobar programcic.Javi se na pm da ti spakujem i posaljem.
Simke
Valjevo u srcu!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs