Ko mi pomene WindowsBlinds ima da ga spucam u galvu
STRANA 1 OD 1
Equinoxe
Ko mi pomene WindowsBlinds ima da ga spucam u galvu
15.05.2008. 09:02
T9820
status: user broj poruka: 12057
Kuka drugar da mu instaliram WB u Visti, ja reko prvo insulin, ja neću da imam veze s tim, evo ti link za novu verziju pa se sam mlati. Posle 2 dana: `Ej Bane, jel možeš da dođeš nešto!` Samo ću da mu dam CD/DVD od Widows-a i ne zanima me.
Ja od tih sranja ne stavljam nista na racunar sem Royal XP Theme. Mada moram da priznam jedno vreme sam koristio LiteStep i on je stvarno radio pa skoro bez problema. Davno sam probao i TuneUP 2006 taj mi je skenjao sistem posle 2 meseca.
Od tada sve sto lici ili je tog tipa cackanja po sistemu neka hvala...
Re: Ko mi pomene WindowsBlinds ima da ga spucam u galvu
15.05.2008. 14:02
status: user broj poruka: 729
:: Kuka drugar da mu instaliram WB u Visti, ja reko prvo insulin, ja neću da imam veze s tim, evo ti link za novu verziju pa se sam mlati. Posle 2 dana: `Ej Bane, jel možeš da dođeš nešto!` Samo ću da mu dam CD/DVD od Widows-a i ne zanima me ::
Windowblinds na Vistu??? To još nisam čuo! Jeste da imam verziju 6.1 koja fino radi na XP-u, ali mislim da u README fajlu ima da nije preporučljivo stavljati to na Vistu (nisam siguran). Uostalom, ko zna šta je on radio (čim mu ti instaliraš sistem, znači da nije `potkovan` po tom pitanju), a pogotovo što je Vista stabilna u tri lepe...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.