Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
prikrivanje IP adrese ili menjanje
STRANA 1 OD 1
nurius prikrivanje IP adrese ili menjanje 10.05.2008. 01:01 T9725

status: user
broj poruka: 113
potreban mi je neki program da preusmerim IP adresu ili da unesem proizvoljnu (recimo u americi)
nije mi potrebno zbog rapidshare-a niti bilo kojih sajtova da bi skinuo nesto... u pitanju su neki drugi sajtovi...
e sad ako neko ima iskustva s tim da mu je upalilo ovako nesto i da mi neko preporuci neki program neka kaze...
:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Equinoxe Re: 10.05.2008. 01:06 #53895

broj poruka: 12057

Try
http://rapidshare.com/files/95257904/Hide_IP_Platinum_3.43.smforum.net.rar
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Ognjeni ..... 10.05.2008. 02:02 #53910

broj poruka: 4521
Invisible IP Map..sve sam ih probao, skoro svi su ocajni ali eto trenuto koristim ovaj ....

Ajd uzdravlje :)

nurius extra 10.05.2008. 03:02 #53914

au ognjeni, extra ti program! ne mogu da verujem da stvarno radi, ali cak i za rapidshare... cudo!
Daum Re: extra 10.05.2008. 03:57 #53915

broj poruka: 12796
Ti rece da ti ne treba za rapidshare... :P

:: au ognjeni, extra ti program! ne mogu da verujem da stvarno radi, ali cak i za rapidshare... cudo!
dzonihsv Re: extra 10.05.2008. 10:12 #53927

broj poruka: 331

:: au ognjeni, extra ti program! ne mogu da verujem da stvarno radi, ali cak i za rapidshare... cudo

Majke ti, kako ti radi? Jel ima neke opcije koje ja ne znam pa zato meni ne radi. Ja promenim ip adresu . Vidim da u programu pise `your ip adress` 91.148.... i pise new ip adress 19.124.45... al opet nece da radi. Kad odem i na rapidshare i na whatismyipadress.com oni vide ovu moju stvarnu ip adresu. Jel ima resenja za ovo ???
Ognjeni Re: Re: extra 10.05.2008. 11:17 #53930

Verovatno zbog cookies ili cash file-a....samo izgasi i upali opet fire fox ili upali odmah internet explorer i videces da ti ej drugi ip....provereno....uzivajte .)

::
:: :: au ognjeni, extra ti program! ne mogu da verujem da stvarno radi, ali cak i za rapidshare... cudo
:: Majke ti, kako ti radi? Jel ima neke opcije koje ja ne znam pa zato meni ne radi. Ja promenim ip adresu . Vidim da u programu pise `your ip adress` 91.148.... i pise new ip adress 19.124.45... al opet nece da radi. Kad odem i na rapidshare i na whatismyipadress.com oni vide ovu moju stvarnu ip adresu. Jel ima resenja za ovo ???
dzonihsv Re: 10.05.2008. 11:40 #53931

broj poruka: 331

OK, hvala.
nurius ... 10.05.2008. 12:19 #53941

ognjeni, imam samo jedan mali problem, ne mogu da ga registrujem... nece da mi prihvati onaj option.ini, ne znam sta da mu radim, skidao sam nekoliko drugih ali nema sile da ga registrujem... kako si ti uspeo? i ako imas neku dobru verziju posalji mi na kocix.sv@gmail.com
Ognjeni Re: ... 10.05.2008. 14:04 #53952

Samo treba da prekopiras taj option.ini i prebrises stari i to je to.....

:: ognjeni, imam samo jedan mali problem, ne mogu da ga registrujem... nece da mi prihvati onaj option.ini, ne znam sta da mu radim, skidao sam nekoliko drugih ali nema sile da ga registrujem... kako si ti uspeo? i ako imas neku dobru verziju posalji mi na kocix.sv@gmail.com
nurius jok 10.05.2008. 19:21 #53995

a znam ali nece... nema sanse da proradi, non stop je trial i imam ogranicenja sa ip adresama... probao sam i neke druge verzije da skinem i isto mi se desava, i sve po registriju sam izbrisao za njega i nema sanse da proradi kao FULL
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs