skinou sa neta prog. kad ono trazi mi nekku sifru kad hocu da raspakujem iz winrara winrar je registrovan tako da nebi trebao on da pravi problem. sta moze biti .HVALA
Ta osoba koja je `upakovala` i uploadovala to sto si skinuo je stavila password. Ako si skidao sa foruma nekog, obicno ispod linka za download stoji i koji je pass. Ako nema,e u tom slucaju skidaj drugi :)
:: Ta osoba koja je `upakovala` i uploadovala to sto si skinuo je stavila password. Ako si skidao sa foruma nekog, obicno ispod linka za download stoji i koji je pass. Ako nema,e u tom slucaju skidaj drugi :
Bas tako...i ako ne mozes da nadjes password ni ne pokusavaj da ga provaljujes pomocu raznih programa, 99 % da neces uspeti.
Ja sam se tvrdoglavo zezao vise od 2 sata sa Rar Password Recovery i rezultat je bio nula minus. fcb, nazad na sajt odakle si skinuo program, ako pamtis, i vidi koja je sifra.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Može da uspe ako je šigra 123 ili x ili nešto kratko, ali ako je neki tipa `http://www.cxvrtrfc.org` može da se hefta. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.