Imam Vistu na laptopu i odradio sam recovery celog sistema i sad imam samo jednu particiju na hard disku,a imao sam 2 i hocu opet da imam 2 pa mi treba neki program da mogu to da uradim. Probao sam sa Partition Magic 8.05 i nece da radi na Visti. Koji program imam slican njemu da radi na Visti ?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Partition Magic, koliko je dobar toliko zna i da zezne stvari. Lepo ti, Hiren`s boot CD i sa njim Acronis Disk Director i ćao. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
Pa ne mora da skida ceo Hiren da bi samo uzeo Acronis. Nadji preko rapida negde Acronis Disk Director. Radi savrseno, nikad do sad nisam imao problema sa njim...
Vista moze sama da uradi pravljenje particija pre pravljenja druge particije iskljuci system protection (restore), a zatim computer management - disk management desni klik na HDD - shrink volume a zatrim u slobodnom prostoru napravish drugu particijju itd
Acronis DD ne radi savršeno! Ume carski da brljavi. Nepouzdan je i uništio mi je particije i podatke na jednom disku. Takvih problema sa Partition Magic-om nikad nisam imao. Jeste da PM malo sporije radi i ružnije izgleda, ali je bolji program.
takodje ima u sebi partition magic koji jeste da ima ruzan interface ali radi kao zmaj i nikada do sada sa njim nisam imao problema.... preporuka za Hiren`s PM jer nije bitno koji sistem imas na kompu...
E pa mora da ti je problem do diska bio, jer sam do sada barem 50 puta pravio particije na raznim kompjuterima, desktop ili laptop... i NIKAD nisam nijednan problem imao. Svog Raptora sam formatirao do sad barem 10 puta sa Acronisom, ali sve iz boot-a. Ali zato pre par godina Partition magic je uspeo da mi sjebe 3 hard diska. Naravno, nijedan program ne radi savrseno, ali realnost je da vise ima ljudi kojima je Partition magic napravio probleme nego Acronis...
:: Acronis DD ne radi savršeno! Ume carski da brljavi. Nepouzdan je i uništio mi je particije i podatke na jednom disku. Takvih problema sa Partition Magic-om nikad nisam imao. Jeste da PM malo sporije radi i ružnije izgleda, ali je bolji program.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.