Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
JPC
STRANA 1 OD 1
dbqp JPC 04.05.2008. 21:32 T9634

status: user
broj poruka: 1368
U pitanju je registar pravnih lica, vise informacija na http://www.jedinstveniregistar.co.yu/jpc.html, elem problem je sto imam verziju iz 2005. i sto je ona na Windowsu ME, a na racunaru gde se nalazi ovaj program zelim da instaliram xp, odnosno da promenim masinu ali bih zadrzao ovaj program, no to mi njegov proizvodjac ne omogucava jer kao i svakome u interesu mu je da mi proda verziju 2008. koja kosta ne bas zanemarljivih 500 evra. Da li ikako mogu da `krekujem` ovaj program, i da ga koristim na drugom racunaru? Nemam instalacioni cd, niti keyeve, nista, samo ono sto stoji u program filesu i u registryju. Znam da ovo sto hocu da uradim nije legalno ali ako neko moze i zeli da pomogne bio bih mu do neba zahvalan.
Jos bih dodao, znaci program radi na WinME, ali npr. kad iskopiram sadrzaj iz pf i pokusam da pokrenem program na drugoj masini ne radi tj. nema nicega u delu gde se operise bazom podataka.
Hvala jos jednom svima koji su voljni da pomognu.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
pasduh Re:JPC 05.05.2008. 00:50 #53353

status: user
broj poruka: 451

izvini, a koji program je u pitanju ili sam ja nešto propustio
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs