Izbrisah taj folder (posle 4 ponovljena posta koja ne znam kako su i zasto dospela ovde), i Lisica NE RADI. Izbaci poruku da Firefox radi, ali da ne responduje, da restartujem Windows, tra, la, la. Uradio sam to, nije bilo poente. Skinem novi Firefox, instaliram - opet isto. Uninstaliram ga, i u RegCleaneru obrisem sve sto je bilo vezano za Mozillau, opet je instaliram - NE VREDI. Skinuo Operau, mnogo sporo radi, ne znam zbog cega. Nervira me ovaj browser. Popizdeo sam. Da li neko zna kako da vratim Firefox u normalu??!
Boles`, ja to radio 100 puta. Ako se sećaš kako se folder zvao, napravi ga i napravi u njemu Cache prazan folder. Ako ni to ne radi samo uradi reinstall ili prov probaj da startuješ iz start menija FIREFOX IN SAFE MODE. Kad uradiš reinstall (pregazivanje) ništa ti se neće obrisati od ekstenzija i podešavanja, samo obnavlja svoje fajlove. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ On je naučen u špijunsko-terorističkim centrima da sve pamti...
a firefox ima tu opciju da pritiskanjem izvesne kombinacije tipki na tastaturi (ctrl+shift+del) otvara prozorce u kojem te pita sta zelis da regulises (browsing history, dwnld history, cache, cookies, blabla)
krajnje jednostavno
tipke pritiskaj istovremeno, ili kumulativno - sa tom razlikom sto tada svaki predhodni taster ostaje pritisnut nekim od tvojih prstiju :)
mada, znam ljude koji koriste razna pomagala: olovka u ustima, nos, brat, zaglavljivanje cackalicom itd.
eto :)
::Meni opera kao i da nije radila, dok Firefox radi bez problema..
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.