Elem jedno kratko uputstvo kako da gomilu rarovanih fajlova (rapidshare) objedinim u jedan...??..Ovaj...znam glupo je ali nikad nisam koristio...::))) Hvala ....
Ni je ne znam mnogo, ali, sto samo ne extract-ujes sve to sto imas u RAR arhivi pa onda napravis novu RAR arhivu ( desni klik pa new winrar idt..) i tu stavis sve foldere/fajlove sto imas ? Tj. samo napravi novu winrar arhivu i tu trpaj sta god.
kreni da ih raspakujes u folder od prvog fajla (part1) i oni ce se svi spojiti u jedan krajnji fajl. bitno je da ta gomila rarovanih fajlova bude na jednom mestu.
Izgleda da sam malko glupo srocio pitanje....Elem kada poskidam sve fajlove (npr film) kako da spojim sve to i dobijem ....film (pun fajl) ..::))...?? .....hvala ljudi.>!
Najlakse ti je da paravis novi folder i sve te delove fajla/filma kopiras u njega, posle samo ides desni klik na prvi deo i Extract HERE on ce sam da ih otpakuje i spaja KAD zavrsi dobijas novi fajl koji ti je film ili sta si vec skidao a delovi ti ostaju, probaj ako ti radi pa posle obrisi te delove fajla...Pozz
Svi fajlovi moraju da budu (ne moraju ali je lakse ) na jednom istom mestu....kliknes da ti se otvori prvi file koji si skinuo i u gornjem desnom uglu kliknes na ikonicu exract i izaberes mesto na HDD-u gde ce ti se snimiti taj fajl i to je to...posle mozes obrisati ove delove...
Nekad ce ti se desiti da iz tih xx fileova raspakujes jos xx fileova ali onda prosto raspakujes taj jedan file iz njih....ako nisu obelezeni kao rar fileovi prosto open with>winrar i gotovo
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.