...za sve i svatsta! Ja imam Tune UP 2008 i za sad imam veoma pozitivna iskustva, pogotovo sa njegovom opcijom za defragmentaciju!!!!
Malo procackaj sam pa ces cideti sta sve ima od opcija ali dovoljno ti je da samo ides na onu opciju `1-click mainteriance` i on ce sve sto je potrebno da odradi sam!
Koristim njega i Adwanced Windows Care V2 i komp mi sasvim lepo sljaka...
Limunche i Ognjeni su ti vec odgovorili. Ja samo da dodam da izbegavas `1-click maintenance` u bilo kom programu, ako sebi zelis dobro. Kad tad ce te zeznuti. Uvek pokreci jednu po jednu alatku iz paketa i prvo pogledaj sta hoce da uradi i cekiraj ono sto hoces. Bez obzira sto ima opciju Rescue Center, desice ti se da primetis tek posle dan - dva, a onda ce biti kasno.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Zasto sluzi ovaj program :: Dali je ko system mehanic :: ::
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.