jel moze neko da mi kaze koji program za otkljucavanje memorijskih kartica postoji da ga nadjem i gde da ga trazim ukratko memorijska kartica mi je zakljucana sifrom koju ja ocigledno ne znam pa da uz pomoc tog programa izbrisem sifru i nastavim da koristim memorijsku, memorijska je PQI 128mb mmc. hvala unapred!
NE POTOJI TAKAV PROGRAM MOZE SE URADITI U NEKIM SERVISIMA MOBILNIH TELEFONA KOJI IMAJU JAF BOX ZA TELEFONE ILI POSEBAN UREDJAJ ZA OTKLUCAVANJE KARTICA. POSLE OTKLJUCAVANJA IDE FORMAT TAKO DA SU PODACI IZGUBLJENI POZDRAV
...bi trebalo da je tako. Inace, zasto bi uopste pravili takve kartice ako bi za 10 minuta guglanja i instalacije mogao da zaobidjes celu pricu o `security` glupostima...
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.