Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
program
STRANA 1 OD 1
HipHop program 13.04.2008. 20:14 T9266

status: user
broj poruka: 15
jel moze neko da mi kaze koji program za otkljucavanje memorijskih kartica postoji da ga nadjem i gde da ga trazim
ukratko memorijska kartica mi je zakljucana sifrom koju ja ocigledno ne znam pa da uz pomoc tog programa izbrisem sifru i nastavim da koristim memorijsku, memorijska je PQI 128mb mmc.
hvala unapred!
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
neledj RE 13.04.2008. 22:33 #50868

broj poruka: 19

NE POTOJI TAKAV PROGRAM
MOZE SE URADITI U NEKIM SERVISIMA MOBILNIH TELEFONA KOJI IMAJU JAF BOX ZA TELEFONE ILI POSEBAN UREDJAJ ZA OTKLUCAVANJE KARTICA.
POSLE OTKLJUCAVANJA IDE FORMAT TAKO DA SU PODACI IZGUBLJENI
POZDRAV

drzacomp upravo... 14.04.2008. 01:29 #50880

broj poruka: 359
...bi trebalo da je tako. Inace, zasto bi uopste pravili takve kartice ako bi za 10 minuta guglanja i instalacije mogao da zaobidjes celu pricu o `security` glupostima...

simke000 Ja sam sve probeo,NE MOZE 14.04.2008. 16:46 #50908

broj poruka: 504
Meni cerka zakljucala 1GB u nokiji 7373 i nema sanse da se otkljuca.Moze se koristiti samo u doticnom telefonu i nigde drugo!!

Simke
Valjevo u srcu!!

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs