da li neko ima drajevere za SB Live 5.1 za vistu znaci skinuo sam preko 10 i nijedan neradi takodje sam video da neprepoznaje ni glupi ADSL modem iz telekoma , ako neko moze da pomogne ako ne da dizem ruke od sra*ja
Коју Висту имаш? Инсталирао сам неколико пута Висту Ултимате 32 - битну код рођака који имају АДСЛ модем - Телеком 512 мб, и све ради савршено. Биће да нешто ниси одрадио како треба. Иначе, имам најпозитивнија искуства с Вистом, писао сам у теми о плочи АСУС П5КЦ, која је имала `крашове` приликом пуштања било какве апликације. Виста ме је спасила мењања плоче, јер на њој ради све савршено, без икакве нестабилности. Да буде још интересантније, и Сезамов и телокомов модем (АДСЛ) сам експресно инсталирао на Висти. За Телекомов чак није било потребно икакво подешавање! Покушај поново.
Ako uopste nemas net, znaci da ga ni ne prepoznaje Vista i da se ne mozes konektovati. Okreni provajdera daj mu Physical Address on ce ti resetovati modem i dobices povratne podatke koji su ti nedostajali ( ovo se desava i na XP )
jedan lik je na forumu Creative-a postavio linkove ka drajverima koje je on pisao za karte koje nisu podrzane od strane creative-a. I usrecio mnoge ljude, ALI...odgovorni majmuni su zatrazili da izbrise sve linkove ka drajverima koje je on pisao. U fazonu...ti ugrozavas nas ono ovo. I nije glupa VISTA nego je glupi creative jer nije hteo da napise drajvere za 5.1 Live! I meni je bilo krivo jer i ja imam tu istu kartu al sta da se radi, das kintu kupis Audigy2 (30jevreja) koliko je i kostao live! Ja sam sada srecni korisnik X-Fi Xtreme Gamer-a i iskreno nije mnogo bolji od live!-a, kosta 80evra (manje-vise)
Probaj da potrazis na forumu njihovom ako slucajno nesto nije ostalo od tog `Daniel-a`.
Zdravstvuj!
P.S. Modemi rade bez problema...ti si nesto usr`o x)
NIje FIsta nego Creative, eto, isto njesra radi i na lajnuksu, dupe mi pomera u Ubuntu-u dok inetgruša radi ko` Zmajj. Za Fistu su odlučili, ako npr. ti hoćeš moderan OS, onda, moraš da imaš i modernu zvučnu karticu, a ne staru. Pa, kad već kupuješ SVOJOM voljom novu karticu, a što da se sajebajeju sa tamo nekim drajverima, kad to i ne može zvanično.... samo da taj mali moron Danijel nije brljavio nešto i pokazao kako može... ma, kao i svi monopolisti, i oni su s godinama postali govvnari. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
zasto na nase trziste ne dodje neka firma koja takodje pravi vrh zvuchne karte!? ne verujem da su samo oni na ovom svetu??? Ima li jos neki prozvodjach? ___________________________________
Sijamska mačka jede masline i supu... ponekad, bar ova moja
to sto zeza hoce da bude zbog par stvari: @cele1988: imao sam isti problem sa modemom (sezampro u mom slucaju je provajder) ali sam ga resio tako sto sam modem povezao na komp direktno i to sa drugim kablom (pre toga je isao preko usb hub-a pa nije hteo da ga vidi, a posle se ispostavilo da je i do kabla) @Daum: te pauze sam imao na starom kompu i XPu. ubacivanjem pci usb kartice sam dosao do zakljucka da ili crkavaju usb portovi ili su jednostavno drajveri losi (bila Asusova ploca - izem ti asus - nForce2 chipset...), sto ce reci da ne mora da bude do Viste
Naravno da ih ima :) ali su svi profi i veoma skupe prozivode imaju...npr. EMU kakva lepota...al dobro nije to za prosecne korisnike. Nazalost Creative je bio jedini proizvodjac jeftinih a kvalitetnih kartica (sa losim drajverima, jelte), ali sada je Asus poceo distribuciju svojih DX zvucnih koje su jako dobrog kvaliteta. I naravno vec su zapali u svadju creative i asus. Asus najavio EAX efekte, ovi se naravno pobunili kako asus NIJE licencirao creative proizvode...bla bla... U sustini, zadovoljan sam sa X-Fi jedino sto kosta vise nego sto bi trebalo a ne nudi toliko savrsenije resenje od live!-a. Meni je takodje jako bitan output muzike i input. Zbog slusanja i snimanja naravno, a ovaj creative cini cuda za karticu od 80 jevreja sto se tice snimanja. Ono sto sam gore rekao da nije mnogo bolji od live! se odnosi na zvuk muzike kada se slusha...e sad podrzavanje EAX 5.0, licencirani THX itd itd daje ovoj kartici nesto sto druge nemaju. Sve creative sa potpisom fatality-a je cisto uzimanje para na potpisu (jeb*** marketing). Ova soundmax-ova kartica koja se dobije uz maximus formulu je vel`ko goMno. vozdra.
Imam ja taj creative ali ga u novi komp nisam ni stavljao posto ne podrzava vistu. Mada dok je bio u starom kompu (isto Vista) skidao mi je drajvere preko win update-a. Sve je radilo kako treba. Sto se tice Telekomovog modema (IMAM GA I JA) povezi ga sa kompom preko LAN-a i nemas problema. Tu nema sta da prepoznaje. Mada, ja sam ga jednom vezao preko USB-a i instalirao software sa cd-a i radilo je. Vista je super sistem i korostim ga vec vise od godinu dana. Realno SB Live! 5.1 je poprilicno zastarela kartica. Singer
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.