Sound Forge je najbolji, ali je i prilicno veliki i malo komplikovan za pocetnike. Ako hoces da radis samo ovo sto si naveo, bez filtera za ciscenje suma, ekvalizaciju, podesavanje frekvencija itd, sasvim ti je dovoljan Audacity. Sem toga, besplatan je, pa ne moras da se mucis sa krekovima. http://audacity.sourceforge.net/
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Nasao sam Sound Forge, radi lepo, ali... Koju god pesmu da ucitam, ostavi mi neki .sfk fajl te iste pesme. Kako se to iskljucuje, znaci da ne ostavlja taj fajl? Trazio sam po opcijama, ali nisam uspeo da nadjem i da li to uopste moze da se iskljuci?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Glory, Glory, Man United, As The Reds Go Marching On...
To je njegov pomocni fajl za prepoznavanje obradjene muzike, pri sledecem ucitavanja. Slobodno ga obrisi, kad zavrsis sa obradom.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Nasao sam Sound Forge, radi lepo, ali... Koju god pesmu da ucitam, ostavi mi neki .sfk fajl te iste pesme. Kako se to iskljucuje, znaci da ne ostavlja taj fajl? Trazio sam po opcijama, ali nisam uspeo da nadjem i da li to uopste moze da se iskljuci :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Glory, Glory, Man United, As The Reds Go Marching On... :: ::
Sound Forge>Options>Preferences>General>(check) delete temporary files on close
:: Nasao sam Sound Forge, radi lepo, ali... Koju god pesmu da ucitam, ostavi mi neki .sfk fajl te iste pesme. Kako se to iskljucuje, znaci da ne ostavlja taj fajl? Trazio sam po opcijama, ali nisam uspeo da nadjem i da li to uopste moze da se iskljuci :: :: :: :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Glory, Glory, Man United, As The Reds Go Marching On... :: ::
Slažem se ha je Sound Forge najbolji za manipulaciju za pesama, zvukova, rastauraciju....ali se ne slažem da je komplikovan. Najjednostavnije manipulacije seckanja se odrađuju sa copy-paste, pa čak i običnim pregvlačenjem i save(as). _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.