Ko god od vas da koristi Firefox 2 i ima problema sa njim kao st asam ja imao, neka obavezno proba Firefox 3 beta 5 jer radi extra, i zauzme plafon 150mb memorije kad otvoris 100 tabova. Stvarno sam se prijatno iznenadio,extra radi.
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
EDIT: Gomila ekstenzija ne radi... Nema vise install.js, samo install manifest. Ja tek sad bez Adblock Plus-a vidim kako izgleda maticna strana na ovom sajtu. Ostale strane su tu negde.
Slazem se da se odmah vidi napredak! Brze se pokrece,deluje nekako `lakse`,ali opet nadam se da ce vrlo brzo odraditi neke extenzije za ovu verziju,jer sa ovim koje su do sada uradjene,rad se svodi na minimum! Pozzz
a jel automatski pregazi dvojku ili i ona moze da se koristi posto se instalira ova beta 3? pitam jer ne bih bas da se zezam ponovo sa svim ekstenzijama.
Dvojka ostaje... Super radi ova beta, samo jos da se odradi update za ove extenzije. Isto - jedva cekam finalnu verziju.
Pozdrav!
:: a jel automatski pregazi dvojku ili i ona moze da se koristi posto se instalira ova beta 3 :: pitam jer ne bih bas da se zezam ponovo sa svim ekstenzijama :: :: ::
Ekstenzije jesu problem. . . . dosta njih pomažu Firefox-u da zasija još jače. Kod trojke se primećuje optimizacija i manja glad za memorijom (glavni problem) kao i par izmena u interfejsu...i ako nam se još duplira brzina ADSL-a do juna, ima da se naotvaramo tabova. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Ja ne koristim nikakve ekstenzije, skinuo sam beta 5 pre 3 do 4 dana, na njemu sam sada, mada licno i ne vidim neki napredak u brzini a pre toga sam bio na beta 3 verziji.. Vazno da lepo sljaka
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.