je text koji me izludjuje vec dva dana.Citajuci misljenja mnogih ljudi,odlucio sam da probam Elephant. Skinuo sam verziju BO.0.1.1. napravio podesavanja po uputstvu koje je dao Ognjeni pre par nedelja,i NE RADI! Elephant skida normalno ali kad skine 100mb,i Re-connector treba da resetuje,jednostavno nece vec ispise IP SWITCH FAILED. Rucno resetovanje i on nastavlja da skida. Siguran sam da je to nesto samo do podesavanja,pa bih zamolio nekog kome Elephant radi na TELEKOM-ovom Smart ax mt882,da napise detaljna podesavanja,klik po klik misem,pa da i manje iskusni korisnici mogu lako da se snadju!
Dao sam uputstvo vezano za reconnector na http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=9106&forid=25&katid=6. Postoji jos jednostavniji ip changer za SmartAX MT882(varijanta kad je vezan preko LAN-a), a posto su ga sklonili sa rapida posalji mi svoj mail(a da nije gmail posto ne znam jel jos zezaju za attachment-e u kojima postoji exe file) na milicevic79@yahoo.com,pa cu ti ga poslati!
Nekoliko puta sam menjao pristupne shifre za SpeedTouch 546v6, i sad mi ne dozvoljava pristup. Iz tehnicke podrske kazu da je dovoljno da ga resetujem, medjutim i dalje ne dozvoljava, ili verovatno ne radim pravu stvar. Svaka pomoc je dobrodosla. ADSL normalno funkcionise, a problem je napred naveden
@gamil Nemam iskustva s tvojim modemom,ali vidim u user guide-u http://www.thomsontelecompartner.com/getfile.php?id=3126 da ima kao i kod mog SmartAX MT882 hardware-ski reset. Kod sebe to nisam radio, ali predpostavljam da bi ti to napravilo jos vece sr**e, obrisavsi vazna konfiguraciona podesavanja. Mozda neka fora pristupa preko CLI-a, ali ne znam, trenutno mi ne pada na pamet nista pametno!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.