Hocu da instaliram Win i preporucite mi najbolju verziju... I ako moze link za download toga? Ali naravno na sawitch@gmail.com da se ne bi ovde bavili piraterijom...
Najobocniji Windows XP sa SP2 je najbolji, one Black, Crystal edition su sranje zesce! Ja ti mogu dati link na rapidshare-u,al ne znam dal imas premium account ?
Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!!
Savetujem ti da malo sacekas, jer se po Netu sve vise prica da SP3 treba urbzo da se pojavi. Onda ga integrises na postojeci XP i uradis cistu instalaciju. Mnogo bolje nego da ga instaliras na vec postojeci Windows XP.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Potpuno se slažem sa rashom. Samo čista verzija WinXP SP2. Za sada, valjda će taj SP3 do kraja 2083. da se pojavi. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Na sajtu Windows Secrets, ciji bilten dobijam jednom nedeljno, kazu da ga ocekuju do kraja aprila. Opet, nemojte me drzati za rec. Posto kupio, toliko prodajem. I ja ga cekam, kao i ostali. Posto on u sebi ima sve iz paketa SP2, moze da se integrise i na Windows XP SP1.
Pozz.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.