Morao sam da postavim ovo pitanje jer neznam kako da namestim da mi skida po jedan fajl znaci kad jedan zavrsi da odma prede na drugi a,ne da mi odjednom ide tri da skida! Cinimi se da je najednostavniji program probao sam i Rapget on mi kaze da linkovi nisu uredu a linkovi rade,Orbit i Flashget isto neznam da napravim! Pomozite! Dajte objasnjenje molim vas.
Možeš to u većini programa da uradiš opcijom da ti skida jedan po jedan i to se uglavnom zove download xx files simulteniously i tu staviš 1. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
FlashGet je odlican, ima odlicne opcije i sve moze sa njim...torrenti,eMule. Ja ga koristim duze vremena za rapidshare i prezadovoljan sam. Sto se tice setovanja, bato care, imas opcije u kojima ti sve lepo pise, znam, mrzi te da citas, ti bi sve na tanjir .-)... Sto rece bax simulteniously downloads ti stavis 1. dalje, schedule za skidanje namestis da ti nikad ne prestaje download, a da pocinje u 00:00 svim danima, tako da ce ti uvek vrteti download bez ikakve pauze. kada kliknes na neki link u fleshgetupojavi ti se prozor u kojem te pita kada ces da downloadujes,login za neki server, lokacija itd itd. tu stavis da ti bude uvek SCHEDULE tako da uvek fajlovi koje skidas cekaju svoj red. U polju server login ukucas lepo svoj username i pass i kliknes SAVE AS DEFAULT. Najbolja kombinacija je FireFox>flashgOt plug-in za firefox>flashget. Sa ovom kombinacijom ALT+Left Click na neki link prema rapidshare-u odmah ti otvara FlashGet i nudi ti download istog. Prosto ko pasulj. Najbolje ces nauciti ako sam budes izbistrio opcije u flashget-u. Pozdrav
U cemu je problem ja kliknem na link i on mi orvori neki meni ja pritisnem u redu i on skine neka 4kb i stane kaze skinu je ! Sta je to? Sad izvini al stvarno nerazumem a voleo bi ovo napraviti...
bas u tom `meniju` kad ti otvori imas taster pri dnu `menija` ADVANCED kliknes na nj i on ti otvori dodatne opcije za flashget. Otkacis `Login to Server` i upises usernam i pass premium accounta sa rapidshare-a. desno od toga imas START: ispod njega `padajuci meni` u kom mozes da izaberes `Manual, Immediately i SCHEDULE` selektujes SCHEDULE i ispod toga kliknes na `SAVE AS DEFAULT` i skidas bez problema.
da bi to sve radilo kako treba takodje treba uraditi ono iz post-a iznad. Nakon tih setovanja ne razmisljas mnogo da li je download stao ili ide. Skoncetrisi se...prekrsti se par puta i uroni u svet download-a :P
Uspeo sam hval vam mnogo! Znaci ukuco sam moje podatke za Servera i otkacio NEKI URL !!! I sad sam bas skinuo jedan film ! HVALA VAM SVIMA NA POMOCI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.