Radi sve normalno, u redu je, ali... U opcijam mi je podeseno clear completed downloads, ali pajson!! Em ih on ne clear-uje, em kad ih ja clear-ujem, prilikom sledeceg paljenja programa isti ti downloadi stoje tamo. Skinem ih opet i vise se ne pojavljuju. Nije nista strasno, ali me izludjuje do bola, pa me zanima da li je jos neko imao ovakav slucaj i kako ga je u tom slucaju resio. Hvala...
Meni je isto to bilo sa cryptloadom i nema sanse da promenim drugacije....mada sta ces vise od besplatnih programa, dovoljno je sto dobro vrse osnovnu namenu ....
:: Brate kako ti uopste radi elephant :: Ja sam pkusao i na ruteru i na modemu i nece, ne znam kako namestitit :: :: Ne brze od zivota, al moze 250km/h sa BMW 325Ci !!! :: ::
@psihoyu Skines http://rapidshare.com/files/100897521/Auto-Reconnector.rar, pokrenes Auto-Reconnector.exe. Izaberes s leve strane Router Reconnection. S desne iz padajuce liste izaberi svoj router. Stavi ispod IP adresu router-a, login name i password kojim pristupas konfiguraciji router-a. Ostavi opciju Persistency stikliranu, jer ce to proveravati trenutnu i novodobijenu IP adresu nakon reconnect-a i po potrebi ponavljati radnju. Klikni na Save And Reconnect i on ce ti odraditi postupak i snimiti ga, tako da sledeci put pri reconnect-ovanju sve sam radi. Sad taj Auto-Reconnector.exe mozes u (E)lephant-u staviti kao External Reconnector. Provereno ovo radi na Telekomovom Huawei SmartAX MT882 i kad je povezan preko LAN-a i preko USB-a. Vidim da na listi Auto-Reconnector-a ima i Telekomov Huawei Aolynk DR814, ali za njega nisam testirao. Preporucujem i ostalima da skinu ovaj program i provere jel ima njihovog modema/router-a na listi. Pozz svima!!!
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.