Imao sam ja neku pro verziju (novija je bila), nisam siguran koja, ali cim sam se konektovao na net provalio me je, pa nisam mogao da ga koristim. Posle nekih peripetija, nasao sam verziju koja radi, pa sad ni u ludilu ne bih opet cackao.
Inace slazem se da je najbolji, stvarno sve pusta.
GOM plejer je majka sve ostalo su sitnice. Svira sve formate koristeci svoje kodeke i to je to. Ah da ne zaboravim krenes nesto da skidas raspakujes prvi fajl klik GOM ucita raspakovani deo vidis valja ne valja i u skladu sa tim nastavis ili prekines skidanje.
I sto je najbitnije potpuno je BESPLATAN nema fore free/pro, sve radi namah i doveka.
Upravo tako...gom player je majka za sve ostalo...samo problemi neki sa bsom i ostalima, otkad sam presao na gom mene ledja vise ne bole :)
Ajd uzdravlje :)
:: GOM plejer je majka sve ostalo su sitnice :: Svira sve formate koristeci svoje kodeke i to je to :: Ah da ne zaboravim krenes nesto da skidas raspakujes prvi fajl klik GOM ucita raspakovani deo vidis valja ne valja i u skladu sa tim nastavis ili prekines skidanje :: :: I sto je najbitnije potpuno je BESPLATAN nema fore free/pro, sve radi namah i doveka :: :: Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !! :: ::
Pridruzujem se hvalospevima. Gomila opcija. Pusta sve moguce i nemoguce, a dolazi sa svojim setom codec-a. Ako neki format ne moze pustiti, identifikuje tip i nudi odlazak na net i skidanje odgovarajucih codec-a. Koristim ga u kombinaciji sa VLC-om, pa ako bas nesto GOM ne moze pustiti, doceka ga VLC. A ako ni VLC to ne moze pustiti, to je onda neki zapis iz nepoznate nam dimenzije!
Takodje dajem glas GoMno plejeru ALI sve ima svoje mane...a najvise ne mogu da podnesem onu ODVRATNU narandzastu boju....i onaj glupi logo. Sto se tice tog servisa za identifikovanje kodeka ne radi to bas tako kako je zamisljeno. A i njegovi kodeci za pustanje ne rade svoj pos`o uvek. Bez K-Lite pack-a o .rm i .mov fajlovima mozete da sanjate. Na nekom je slika losa na nekom zvuk susti... Ima jako dobar kvalitet titla i sto je najbitnije...pusta skoro sve i >besplatan< je. BS je odlican BIO, al su ga presrali sa dizajnom i opcijama koje skoro niko ne koristi...i jos ga naplacuju...j.e.b.e.n.i. zeleni zmajecki :)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.