Dal ima neki program za gledanje mesta u kom ja zivim (sela) gledao sam na Google mape al dal ima tako neki prog. ako jos moze i detaljnije bilo bi !!!
Mozes da gledas sve lokacije u realnom vremenu. Koriste ga lopovi pri pljackanju banaka, za get away, na taj nacin izbegavaju policiju... Imas da ga kupis u platou za 12000 din, ne znam dal ima neki krek...
Evo samo da javim NASA i njihovim satelitima da presumere i da preskoce i skeniranje beograda ( i koji nije uradjen kako treba) i odmah krecu na skeniranje i sto detaljnije mapiranja tvog sela....pa gde zivis ti rodjace...vidis li da smo poslednja rupa na svirali svima....
Ima na mininovi čak solucija da to sve uradiš bez kompa, samo ti treba miš. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
da prodamoo stoku da kupimo kooku jooooj....ehehehe
dj.krmak
Ajd uzdravlje :)
:: ma sta ona ima s` tim... i onako je obeznanjena od koke.. :: :: :: :: mislim da ce baba da se buni.. :: :: :: :: Ajd uzdravlje :) :: :: :: :: :: Pa skines pencil mod i sredis vdroo :: :: :: :: :: ::
Sto zajebavate coveka??? Kazite mu da li ima ili nema... Cackaj malo po google earth pa se zanimaj... Neko rece da smo zadnja rupa na svirali, to i jesmo, ali ce ti biti zanimljivo...
A, pa to ne može, mora prvo Baba da se patch-uje, pa onda update 1.3, pa no Torrent crack. Posle ostaje samo da resetujete mikrotalasnu i izedete iz podruma. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
znaci svaka vam cast ..retko se javaljam a citam redovno ali nisam mogao da iskuliram da vas ne pohvalim za ovo ..bravo careve do suza ste me nasmejali ....
a bre ljudi vid sta uradiste sad...rasplakaste coveka, em nije tu redovno em kad dodje vi ga rasplacete...stidite se :P
Ajd uzdravlje :)
:: :: :: znaci svaka vam cast ..retko se javaljam a citam redovno ali nisam mogao da iskuliram da vas ne pohvalim za ovo ..bravo careve do suza ste me nasmejali .... :: ::
Fora je u tome da uđeš i izađeš iz špajza, i nema suza. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.