:: Ako ti ni jedan ne radi, mora da je do kompa, a ne do plejera. Imas li mogucnost da probas na nekom drugom :: :: :: Skinuo sam KaraFun player i on otvara samo njegove fajlove. I neke strane sam jos skinuo ali nista . Oni samo podrzavaju neke njihove ili mora reistracija itd.... Kazi mi neki koji rad da ga probam a da nije vanBasco player. Na vanbascu mi izvacuje sledece ` A device ID has been used that is out of range for your system`. Sta bi to moglo da bude?
:: Mora da je do kompa, jer imam VanBasco, radi savrseno.... :: Znas sta ja mislim da je jedan od problema?! Kada mi se pali komp ne cuje se muzika i kada ga gasim isto. Kada udjem u opcije da to namestim nece. Mozda mi nedostaje nesto??? Neki fajl ili nesto....?
Cao ljudi,da ne otvaram novu temu pa cu ovde postaviti pitanje. Elem,skinuo sam vanBasko player pre 2 dana i nabavio nekoliko hiljada pesama. Medjutim kada ih pustam,odredjena slova (š,đ,ž,ć,č..) mi se pojavljuju u vidu kukica. Da li postoji neki plug-in ili nesto slicno cime bi ovo mogao da ispravim tj. da se ta slova vide ??
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647177. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.