Aloha.....radio mi je dosad odlicno i bez problema ali od sinoc od kada sam ga upalio, prvo mi nije pokaza sve linkove, nego samo polovinu ( kao da ostalih nema, obrisao ih je) i kad krenem da skidam nesto posle minut izbaci neku gresku i zatvori se program ? Poslednja je verzija, da li je neko imao slicnih problema? Izbrisao sam default folder, extract-ovao opet Elephant-a, podesio i opet isti problem ?hmmm bas cudno jer nista nisam dirao, odjednom je poceo da baguje
:: Aloha.....radio mi je dosad odlicno i bez problema ali od sinoc od kada sam ga upalio, prvo mi nije pokaza sve linkove, nego samo polovinu ( kao da ostalih nema, obrisao ih je) i kad krenem da skidam nesto posle minut izbaci neku gresku i zatvori se program ? Poslednja je verzija, da li je neko imao slicnih problema? Izbrisao sam default folder, extract-ovao opet Elephant-a, podesio i opet isti problem ?hmmm bas cudno jer nista nisam dirao, odjednom je poceo da baguj :: :: Ajd uzdravlje :)
Da nije mozda ono gde pise AutoIt i slicno. Ako je to stikliraj autoupdate i autodownload updates i verovatno ce ti proraditi . Posto elephant ponekad skine neki omanji fajl koji mu je potreban za funkcionisanje( to se ponekad desava)
Broj postavljenih tema: 60373. Broj poslatih odgovora: 647170. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.