Potreban mi je program za prebacivanje skeniranog teksta u word. Znaci, nesto kao ABBY Finereader ali da nije ABBY jer sam nesto zeznuo oko drive ID-a (promenio po uputstvu, ali nisam zapisao stari....bas sam faca :) ). Sada kada pokusam da instaliram ABBY samo se pojavi BSOD i resetuje se komp. Dok je bio instaliran, pri svakom pokusaju da ga startujem opet bi se pojavio BSOD i reset kompa. Da li postoji jos neki dobar program za prepoznavanje teksta? Jel ima neko neki savet sta da radim sa ovim driveID-jem (ukoliko ne postoji drugi slican program) ?
:: Potreban mi je program za prebacivanje skeniranog teksta u word. Znaci, nesto kao ABBY Finereader ali da nije ABBY jer sam nesto zeznuo oko drive ID-a (promenio po uputstvu, ali nisam zapisao stari....bas sam faca :) ). Sada kada pokusam da instaliram ABBY samo se pojavi BSOD i resetuje se komp. Dok je bio instaliran, pri svakom pokusaju da ga startujem opet bi se pojavio BSOD i reset kompa. Da li postoji jos neki dobar program za prepoznavanje teksta? Jel ima neko neki savet sta da radim sa ovim driveID-jem (ukoliko ne postoji drugi slican program) ? ::
Kad kažeš samo da nije ABBY, da li misliš samo na Finereader ili na bilo koji drugi program? Ja za sken teksta u Word koristim `ABBY Scan To Office`, koji ima podršku za naša slova, pa i ćirilična i prilično dobro obavlja posao, pogotovo ako sken malo doteraš u fotošopu...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.