Ljudi hoce li mi neko objasniti cemu ovo sluzi??? Ja sam ga instalirao i video da je player... A po cemu se razlikuje od ostalih??? Vidim i da ima nesto vezano za net... Pojma nemam...
Ma nemam pojma, skinuo ga bezveze i instalirao i otvara mi mp3 pa mi se otvorilo hiljadu drugih gluposti... Pa reko da pitam za sta sluzi... A moracu da probam AIMP 2 pa da vidim sta je to...
Ortak je dobio na poklon Ipod 4Gb onaj novi model, bez ikakvog softvera(samo kutija, Ipod, sluške i neka knjižica na Nemačkom)!!!!!!! I skinem mu ja poslednji Itunes instaliram, al brate ne mogu da provalim kako se ubacuju pesme na ono malo govno. Ja imam Zen i sve je izuzetni jednostavo, a vamo sam se je-avao sat vremena ne bih li provalio gde je dugmence za import ili nešto slično tome, i ništa. Aj molim vas nek mi neko napiše koja je to opcija i gde se nalazi. Fala unapred
Znači aimp je ludnica, kako lepo slaže playliste - mnogo mi se sviđa. Pogledaj i kakav search ima za playlistu - ludnica. Ima i simpatičan schedule, `ugasi komp` posle xx minuta sviranja. Tabovi za playliste, ma skorz je super. I manje jede RAM od SLINAMPA.
@pajsgudgud Za Ipod ti ne trebaju nikakvi drajveri. Samo instaliraš iTunes i sa njim se radi transfer muzike u player. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j......
Da al na koje dugme. Ja nemogu da nađem dugme il sam slep il sam lud. Kad sam rekao softver mislio sam na Itunes na cd-u itd. a sta ti ja znam...
:: :: Znači aimp je ludnica, kako lepo slaže playliste - mnogo mi se sviđa. Pogledaj i kakav search ima za playlistu - ludnica. Ima i simpatičan schedule, `ugasi komp` posle xx minuta sviranja. Tabovi za playliste, ma skorz je super. I manje jede RAM od SLINAMPA :: :: @pajsgudgud :: Za Ipod ti ne trebaju nikakvi drajveri. Samo instaliraš iTunes i sa njim se radi transfer muzike u player :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j...... :: ::
:: Da al na koje dugme. Ja nemogu da nađem dugme il sam slep il sam lud. Kad sam rekao softver mislio sam na Itunes na cd-u itd :: a sta ti ja znam.. :: :: :: :: :: Znači aimp je ludnica, kako lepo slaže playliste - mnogo mi se sviđa. Pogledaj i kakav search ima za playlistu - ludnica. Ima i simpatičan schedule, `ugasi komp` posle xx minuta sviranja. Tabovi za playliste, ma skorz je super. I manje jede RAM od SLINAMPA :: :: :: :: @pajsgudgud :: :: Za Ipod ti ne trebaju nikakvi drajveri. Samo instaliraš iTunes i sa njim se radi transfer muzike u player :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j...... :: :: :: ::
Ok hvala, a ovaj aimp je keva. Fala još jedno na korisnom programu. a sta ti ja znam...
:: Jesi li probao ovd :: http://www.apple.com/support/itunes :: :: :: :: :: :: Da al na koje dugme. Ja nemogu da nađem dugme il sam slep il sam lud. Kad sam rekao softver mislio sam na Itunes na cd-u itd :: :: a sta ti ja znam.. :: :: :: :: :: :: :: :: Znači aimp je ludnica, kako lepo slaže playliste - mnogo mi se sviđa. Pogledaj i kakav search ima za playlistu - ludnica. Ima i simpatičan schedule, `ugasi komp` posle xx minuta sviranja. Tabovi za playliste, ma skorz je super. I manje jede RAM od SLINAMPA :: :: :: :: :: :: @pajsgudgud :: :: :: Za Ipod ti ne trebaju nikakvi drajveri. Samo instaliraš iTunes i sa njim se radi transfer muzike u player :: :: :: _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ :: :: :: A šta nije vam jasno, e biće vam jasno, biće vam jasno, j...... :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.