Koji program da upotrebim za otvaranje istog??? Adobe neće da ga otvori, ja nešti jurih po netu al ne nađoh. Trebalo bi da su u pitanju slike iz vazduha. a sta ti ja znam...
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Koji program da upotrebim za otvaranje istog?? :: Adobe neće da ga otvori, ja nešti jurih po netu al ne nađoh. :: Trebalo bi da su u pitanju slike iz vazduha :: a sta ti ja znam...
postoji i ECW plugin za AutoCAD, ja sam njega koristio i radi savršeno. Prednost ECW-a je što je sve prikazano u srazmeri i jedna ACAD jedinica odgovara 1 metru, što je zgodno kad preko mapa crtaš nečto meriš rastojanja i slišno. Takođe možeš učitati više mapa koje će ACAD slepiti baš kako i gde treba, što je zgodno ako ti treba neko šire područje.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.