Iz cista mira je outlook zaglupeo i nece da salje mailove. Prebaci ih u outbox, kliknem na send receive all on to odradi, kao sve je ok ali je mail i dalje neposlat i stoji u outboxu.
Sva podesavanja su ok, test account settings radi, posalje i dobijem mail, ali normalan mail nikako. Kad zatvaram outlook prijavi mi da imam u outbox-u mail, ali nece da ga posalje, ne prijavljuje nikakvu gresku, nego sve je ok, sve je poslato i primljeno, ali paja, mail je u outboxu
neki savet preporuka, nisam nista slicno izgooglao pamet mi pomera ova glupost Devize devize bonda elema
Svejedno, i ako nemas, pokusaj sa iskljucenim antivirusom. Ako imas Norton i uz to regularan, on to hoce da radi kada ti istekne dvogodisnja pretplata. Dzukacki, nije mi jasno kako nisu popili neku tuzbu zbog toga...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647261. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.