Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Daemon tools...
STRANA 1 OD 1
sawitch Daemon tools... 28.02.2008. 11:20 T8425

status: user
broj poruka: 667
Imam problem da pokrenem pomenutu aplikaciju... Naime, imao sam je ranije instaliranu i kad sam instalirao Eset smart security, on mi je pri skenu kompa nasao neki fajl iz Daemona i ja sam ne gledajuci sta ima sve, obrisao... Posle toga mi nije radio... Isao sam na uninstal i instalirao neku noviju verziju sa patchem i opet nece, sad pise da je application corrupted... Help... Potreban mi je daemon jer imam neke iso fajlove koje moram da ucitam preko njega...
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zmajko .... 28.02.2008. 11:51 #45733

broj poruka: 1228
Instaliraj Alcohol 120%
sawitch ... 28.02.2008. 12:24 #45734

Zmajko, instalirao sam Alcohol 120% i sad kad ga startujem otvori se program, ali pojavi mi se prozorcic na kom pise `Socket error, please try again later..` kliknem OK i otvorim taj ISO fajl na kom je Photoshop CS3, odem u total commander i na toj particiji koja mi je u stvari Alcoholov virtuelni drive mi otvori lepo disk i kad kliknem na setup, prodjem ono oko I aree zajebancije i nece da nastavi, kaze mi da ubacim disk da bih nastavio instalaciju... Doslo mi da se obesim... HELP ! ! !
markopvict evo til direktan link za PSCS3E 28.02.2008. 13:49 #45738

broj poruka: 4515
http://rs218gc2.rapidshare.com/files/59212998/361043/PSCS3E.zip

ne moras da instaliras.......samo startuj *exe

...............................................................

Oslepecemo od kompjutera ! ! !

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
sawitch .. 28.02.2008. 14:05 #45740

@markopvict

Nemam ja taj luksuz da mogu da skidam fajlove po 60 MB, to moram do drugara da odem... On mi je skinuo i ovaj sto imam... Ja imam samo 1GB protoka mesecno... A ne znas li mozda sta mi se desava sa ovim mojim???
MaliAbner Re: ... 28.02.2008. 14:20 #45741

broj poruka: 7769
Ako je u pitaju ISO fajl to mozes da mauntujes i preko Nero-a.
Samo moras da uradis enable Nero Image Drive, a mozds da dodelis dva virtuelna drajva i dobijes jos dve stalno prisutne ikonice.
Ja uglavnom radim image u NRG i posle to koristim preko Nero Image Drive.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: Zmajko, instalirao sam Alcohol 120% i sad kad ga startujem otvori se program, ali pojavi mi se prozorcic na kom pise `Socket error, please try again later..` kliknem OK i otvorim taj ISO fajl na kom je Photoshop CS3, odem u total commander i na toj particiji koja mi je u stvari Alcoholov virtuelni drive mi otvori lepo disk i kad kliknem na setup, prodjem ono oko I aree zajebancije i nece da nastavi, kaze mi da ubacim disk da bih nastavio instalaciju... Doslo mi da se obesim... HELP ! ! !
sawitch ... 28.02.2008. 14:43 #45742

@MaliAbner

Drugar, mozes li malo da mi priblizis materiju... Ako jos pocnem da eksperimentisem sa tim, ode sve... :)
Saske ... 28.02.2008. 15:06 #45744

broj poruka: 1117
odes na NeroStartSmart i onda na tab Extras...tu malo skroliuj, mislim da je poslednja ikonica `Mount a Disk Image`
kad to kliknes on ce da te pita jel oces da enejblujes virtuelni drajv i ti mu kazi yes...i posle normalno mauntujes iso ili nrg fajl...

Overclocking is the way of life!!!

MaliAbner Re: ... 28.02.2008. 15:37 #45745

broj poruka: 7769
Eh sta da radim kad je covek bio brzi...
U principu ovo sto je Saske napisao je ono sto treba da uradis, krajnje je jednostavno i efikasno jedino sto nid moze da ucita dve vrste fajlova NRG i ISO, a ni ostali nisu neki veci problem jer preko image rekordera mozes vecinu formata da `narezes` kao image tj NRG format.

Laku noc Srbijo ma gde i ma kolika bila !!!

:: odes na NeroStartSmart i onda na tab Extras...tu malo skroliuj, mislim da je poslednja ikonica `Mount a Disk Image
:: kad to kliknes on ce da te pita jel oces da enejblujes virtuelni drajv i ti mu kazi yes...i posle normalno mauntujes iso ili nrg fajl..
::
:: Overclocking is the way of life!!!
geloso :: 28.02.2008. 15:39 #45746

broj poruka: 584
Ta torrentovana verzija PS CS3 koja kruzi ima problema sa instalacijom

Ako je nesto uspeo da instalira pre nego sto ti je trazio cd,
idi u add/remove i uradi uninstall svega vezano za ps cs3
Obrisi temp i restartuj masinu
Iskopiraj instalaciju (iz totalcmd, preko alkohola) u folder cs3 na desktopu
i odatle pokreni setup

Ukoliko ponovo trazi cd, obrisi sve ponovo, restartuj i napravi folder cs3 u root-u
diska gde ti je xp, prebaci instalaciju u njega i startuj setup

Ranije je bio problem sa .msi, slican, kad ono evo ga opet.
Zmajko ... 28.02.2008. 16:21 #45757

broj poruka: 1228
Ma ne valja ti taj iso fajl... Uostalom Photoshop CS3 je tezak preko 160mb. Bar finalna verzija.

Pozdrav!
sawitch ... 28.02.2008. 17:16 #45767

Ja imam ISO fajl od 633 MB... Sad cu da probam ovo sto mi je geloso predlozio... Probao sam to sa Nerom, o on mi ne prikaze u commanderu sadrzaj diska, kad kliknem na drive kao da je prazan, nema nista u njemu mountovano... Sad jos da se izmaltretiram onako i ako ne uspe, onda ce mi neko morati na mail baciti link za download dobre verzije photoshopa... :) Hvala ljudi, stvarno mi znaci sto se trudite da mi pomognete... Uz vas cu jos i svasta da naucim...
sawitch ... 28.02.2008. 17:55 #45771

Probao sam i gelosovu metodu, ne sljaka... Ko ce biti car da mi da link ili ovde ili na sawitch@gmail.com pa da odem do drugara i skinem valjanu verziju... Izludeo sam danas...
MyDoom Izbrisi ti to sve lepo i ocisti... 28.02.2008. 18:22 #45773

broj poruka: 553
registry bazu pa onda uninstal virtuelnog drajva iz device menager-a restartuj racunar pa onda sve ponovo instaliraj.Tu nije problem do daemon tools-a nego do tog virtuelnog drajva.
Poz

Misljenja su kao ekseri: sto vise udaramo po njima, to dublje prodiru

sawitch @MyDoom 28.02.2008. 18:38 #45775

Probao i to, uninstal sve virtuele i dzabe... Kad ponovo mountujem isto se pojavi, pokrenem instalaciju sa setup.exe iz commandera i opet odradi onu pripremu za instal pa me pita za uslove upotrebe, slozim se, pa za lokaciju, OK, i kad treba da krene da instalira iskoci mi ovo kao i uvek i tu je kraj... :

[IMG]http://i29.tinypic.com/kb7leb.jpg[/IMG]

Help sa linkom...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs