Resila sam probleme sa virusima i antivirusima i sad sam zainteresovana da naucim slepo kucanje... Pa me interesuje da li ima programcica uz koje mogu to da naucim... I da li mi mozete preporuciti neki... Ako moze besplatan a ako ne onda na mail da mi dostavite neki info, i link naravno... PS Hvala svima sa ovog foruma na volji da mi pomognu i na do sada pruzenoj pomoci, veoma mi je bila korisna...
Cudno, nisam ranije bio upoznat sa programom za slepo kucanje, Ja kad kucan ne gledam u tastaturu jer sam pohvatao sve vec napamet, te i tebi savetujem da kad kucas gledas u monitor a ne tastarutu, ako pogresis samo idi backspace i opet `ubodi` dugme koje oces, evo ceo post sam otkuco na slepo, babe mi
Ima 100%... Rekao mi je drugar... A svrha programa za slepo kucanje je da se pravilno rasporede prsti na tastaturi... U ekonomskim skolama postoje predmeti vezani za daktilografiju i tamo se to uci... Sad mogu ja naci knjige, ali me interesuje progaram za pravilno ucenje... A svaka tebi cast za kuckanje, ali ja bih da naucim pravilno jer krecem iz pocetka sa poslovima vezanim za racunar...
Imam nekoliko takvih, ali ih ne mogu slati, pa bi morali da ih preuzmes...neki se mogu skinuti a neki ne, jedan deo softwarea se ne uploaduje vec se distribuira samo preko diskova pa ako se enko seti da ga ilegalno baci u etar to je to...
- R a v e n L o r d -
:: Ima 100%... Rekao mi je drugar... A svrha programa za slepo kucanje je da se pravilno rasporede prsti na tastaturi... U ekonomskim skolama postoje predmeti vezani za daktilografiju i tamo se to uci... Sad mogu ja naci knjige, ali me interesuje progaram za pravilno ucenje... A svaka tebi cast za kuckanje, ali ja bih da naucim pravilno jer krecem iz pocetka sa poslovima vezanim za racunar...
Imao sam neki program na 486-ici, i u nazivu je imao rec BABY. Poenta je bila da kaziprste drzis na F i J, a za ostalo se ne secam. Radi kako ti najvise odgovara.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.