Juce sam prvi put stavila internet i sad bih da imam i neki messanger... Molim vas da mi preporucite koji je najbolji i da mi date link da bih mogla da ga downloadujem???
Microsoftov MSN Messenger 8.1 je svakako najrasprostranjeniji, bar kod nas. Neki moji ortaci imaju po 50 kontakata u MSN Messenger-u i kad ih pitam što ne pređu na Skype 3 koji je 100 bolji program, odgovor je: `E važi, sad ću ja da svim mojim kontaktima javljam da prelaze na Skype......`
Jos jedan glas za ovaj program! Jednostavan program koji ne smara sa svim onim silnim emotikonima koji me mnogo nerviraju! I nema podrsku za video konverzaciju sto mi je super opravdanje za vrdanje... Meni je lakse da kucam nego da pricam pa bih voleo da nema ni audio podrske ali ajd sad. Tesko je svima udovoljiti...
MSN Messenger i Skype su ipak popularniji pa razmisli o instalaciji i ova dva...
Ja nisam dao preporuku već objašnjenje. Pre bih instalirao virus neko MSN. Google talk je odličan. Pitanje je samo sa kim devojka četuje i šta njeni prijatelji koriste.
CCC... Celu noc pa onda i ujutro... Bezi bre na spavanje! XD
:: :: Ja nisam dao preporuku već objašnjenje. Pre bih instalirao virus neko MSN. Google talk je odličan. Pitanje je samo sa kim devojka četuje i šta njeni prijatelji koriste :: ::
:: Evo linka za MSN, i spremi se na upucavanje programa, sign-out i kad to ne želiš, upucavanje kod slanja i primanja fajlova, kod otvaranja više chat-ova u isto vreme itd.... ::
Ja nemam te probleme na msnu. Provalio sam da (a mozda mi se jednostavno ucinilo), ako pre instalacije nove verzije obrisem staru sve radi bez bagovanja.
Skinula sam MSN, sto je bax2003 ostavio, instalirala ga, i frka, ne znam sta dalje??? Da li treba da se registrujem i gde, kako??? Stvarno ne znam, pomoc!!! A odlucila sam se za MSN zato sto ga vecina mojih drugarica koristi!!! Hvala vam na ovome do sad!!!
Taj username i pass ukucas u msn i to je to... Posle toga daj drugovima/drugaricama tvoju adresu (na pr. cherie@hotmail.com) Prihvatis njihov poziv i to je to...
Prijatan chat!
P.S. Hahaha - Rasturio sam ovu stranicu samo tako... Sve je rasireno a?U Firefoxu je bar tako... u IE lepo radi...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.