Eto, čisto da čujem kakva su vaša iskustva sa različitim firewall-ovima i da seb i možda drugimai olakšam jer svaki put kad reinstaliram sistem nemam pojma koji da vratim....
Firewall - Zone Alarm Antivirus - Avast Antispyware - multipotentni Advanced Windows Care V2 Personal (koji je takodje cistac registri baze, cistac junk files i optimizuje sistem)
Ad Aware 2007 stavi umesto poslednjeg ako ne zelis multifunkcionalne programe
Dobro rade u kontinuitetu (kablovska veza). Nisam imao problema sa infekcijama duze vreme.
:: Eto, čisto da čujem kakva su vaša iskustva sa različitim firewall-ovima i da seb i možda drugimai olakšam jer svaki put kad reinstaliram sistem nemam pojma koji da vratim... :: :: ::
...ja sam do sad probao sve jer ne mogu da se odlučim za stalno, najviše mi odgovara McAfee, pa Kaspersky Anti Haker,...jedino nisam probao ovaj Comodo tako da planram....
... nijedan tj iskljucio sam windows-ov ,a probao sam i zone alarm i comodo i nisam video nikakvu razliku u odnosu na sada ...Volim da se druzim ,pa me nece! `Ajd u zdravlje!
Kao sto su vec mnogi predocili postoji dosta besplatnih resenja koja svakako zadovoljavaju potrebe vecine korisnika. Moj izbor je Comodo. Sa druge strane od onih koji se placaju izdvojio bih NetLimiter Pro koji pored firewalla nudi i par jedinstvenih, veoma korisnih, opcija.
Probaj sa Sunbelt Personal Firewall. Dobijes maximalnu zastitu (tu je ubedljivo najbolji od svih) lak je za koriscenje i ne usporava racunar. Jedina mana je sto nije besplatan.
Sygate Personal Firewall 5.6 Koristim ga mozda pet sest godina i ako su firmu kupili ovi iz Nortona i upropastili sve sto su ovi predhodno uradili i povezali ovaj firewall sa Norton smart securyti i sad je bezveze necu da menjam sve dok ne budem morao.Jedino sto ne znam je da li ce raditi na 7-ci.Nikad nista nije proslo sto ne treba :)
Svi su ti firewall-ovi fini , mada iz licnog iskustva LNS je definitivno najbolji. Lak za koriscenje i smesan po zahtevnosti. Nije besplatan ali kada prodje 30 dana. Uninstall pa onda ponovo install i eto jos 30 dana. Ne postoji crack za najnoviju verziju.
Broj postavljenih tema: 60354. Broj poslatih odgovora: 646986. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.