Potrebna mi je pomoć da pomirim ova dva programa jer me izluđuje što ne mogu istovremeno biti otvorena. Naime, kad sam u illustratoru uglavnom se photoshop sam ugasi. Koristim Win 10 64-ka, I-7 2600K 3,4 Ghz, 16 Gb Ram memorije. SSD 40% popunjen. Grafička ATI AMD Radeon HD 7900 Series. Sve apdejtovano. Photoshop je CC 2020 kao i illustrator CC 2020. Odvojeno rade bez ikakvih problema. Ako neko ima bilo kakav predlog za rešavanje ovog problema bio bih mu veoma zahvalan.
ne secam se kada sam poslednji put pokrenuo ijedan od ponudjenih programa (photoshop 7 ostao poslednji u secanju), GIMP i XnView MP zavrsavaju posao, inace
KpoJIuK ili Diakov Repack mi zvuce vredni probe, oceli da zakucaju, ebem li ga...
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.