Za oko 200 dindži mesečno imaš Cyber Ghost. Koristio 6 meseci u inostranstvu i radi posao za `sve pare`. Na besplatni VPN zaboravi jer nijedan ne radi to što treba.
Pa sluzice za zaobilazenje restrikcija unutar mreze u jednoj firmi itd...Zato sto je za korist odredjenih korisnika usporen i blokiran sadrzaj mnogim drugima pa i meni . Pa sam skontao da sa VPNom mi zaista brze radi i otvara mi sve sajtove koje inace ne mogu bas. Zato sam i pitao za neko resenje
Ja sam koristio neki free chrome vpn addon u firmi i zaobilazio je baš dobro. Vrtio mi je youtube po čitav dan, tako da mislim da nije ni imao neko ograničenje što se tiče protoka. Nisam 100% siguran ali mislim da je bio ovaj.
:: :: :: :: Pa sluzice za zaobilazenje restrikcija unutar mreze u jednoj firmi itd...Zato sto je za korist odredjenih korisnika usporen i blokiran sadrzaj mnogim drugima pa i meni . Pa sam skontao da sa VPNom mi zaista brze radi i otvara mi sve sajtove koje inace ne mogu bas. Zato sam i pitao za neko resenje
:: Ja sam koristio neki free chrome vpn addon u firmi i zaobilazio je baš dobro. Vrtio mi je youtube po čitav dan, tako da mislim da nije ni imao neko ograničenje što se tiče protoka :: Nisam 100% siguran ali mislim da je bio ovaj :: :: https://chrome.google.com/webstore/detail/hotspot-shield-free-vpn-p/nlbejmccbhkncgokjcmghpfloaajcffj?hl=e :: :: Black Wolf :: :: :: :: :: :: :: :: :: Pa sluzice za zaobilazenje restrikcija unutar mreze u jednoj firmi itd...Zato sto je za korist odredjenih korisnika usporen i blokiran sadrzaj mnogim drugima pa i meni . Pa sam skontao da sa VPNom mi zaista brze radi i otvara mi sve sajtove koje inace ne mogu bas. Zato sam i pitao za neko resenje
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
Hvala na preporuci, radi za sve pare, uzeo na promociji, moze na 6 uredjaja..... Konacno sam resio gledanje SBB na MTS mrezi
3700x Aorus x570 elite Gigabyte RTX2070 Super 2x16gb HyperX fury Samsung 970 EVO WD Gold 8tb Seasonic 750W Focus Gold
:: Odlican :: :: ima promocija da bude tipa 70e za 2 godin :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.