Seugovi Jel ima neko ko moze da pomogne treba jednom dedi da instaliram i podesim Kodi da moze covek da gleda Arene posto voli sporr i prati sve moguce...ranije sam mu stavljao Kodi i IPTV Serbia i to je radilo al evo vec 4 sata citam i instaliram nove verzije i addonove i nece nista da radi sve nestl se vuce i mrnjavi Jel ima neko da se igrao sa time od vas da mi laze sta u 2021 staviti da rade sportovi ( arena najbitnija ) Hvala Pozdrav CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
nek gleda sta oce ja moram da mu namestim nesto da radi a nece nista jbg ko zna nek pise pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
ja bih pre gledao app-ove za droid ako ima neki, pa izvoz na tv, a i sto mora biti arena, fudbal i nije tako komplikovan sport cak i da je na arapskom/kineskom, 2 tima, 2 gola, 1 lopta i neki preplaceni coveculjci/nobelovci trckaraju po necemu uglavnom zelene boje :)
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Treba ti android TV ili box. Ja sam instalirao kod mene pre 4-5 dana i radi. Sad, nisam ga testirao 24h dnevno posto imam neke kineske liste(koje sam vec platio) pa preko toga gledam Arene. ___________________________________ ERIN GO BRAGH
za arena cloud nek plati pa nek gleda ovo zadnje za sf xc nisam znao svaka cast sad cu bas da testiram, hvala momci puno pozdrav, CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
LD player na laptopu mi je bas spor, BS mi radi ko sat sa SF-XC. Live, filmovi, serije bez problema. U svakom slucaju sf-xc radi, ako ima nekih problema probati razlicite emulatore pa videti koji odgovara kome.
Da razumem da nece. Jedan tel drzim na tom androidu i cak i ako uspem da instaliram nesto, izbaci stopped. Ali uglavnom tacka apk za 8 i na gore i ne prepoznaje sta su :)
Nece majke mu ga. Samo izbaci onu njihovu animaciju, krene krug da vrti i nakon 10 sekundi stopped i izbaci app. Bmlga sta zeza. Imam i CoreELEC na mem kartici pa i njega bootujem i radi onaj serbian addon. Al rekoh da probam i ovo cudo al me nece nesto.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Nema. Jedino ta sa foruma sto se skine. Vidim i na forumu se zale da je prestalo da radi, danas valjda. E jbg, kao da sam izbaksuzirao. Zao mi onog dede sada, al sta da se radi. :)
Nego jedno pitanje, da li aplikacija ne pusta sadrzaj ili isto kao i kod mene napise `app is stopped`?
Žali se njihov admin.. neki bi da restrimuju sa aplikacije, drugi prodaju, treći stavljaju app u boksove i prodaju na taj način..... a onda je sve puklo, i to je to!
Nista cudno, bagra bi odmah da uzme neki dinar, ccc.
Zato je trebalo samo za clanove foruma sa xx konstruktivnih postova - dobije user i pass za jednu IP i cao. P ce kurc da radi nekome ko kupi box sa tom app.
deda da rikne a...taman ovo radilo sad nece, kako ste pisali ovde navalio narod ko mutav i sve prestalo :) salu na stranu ocel da proradi li da trazimo alternativu, ..recimo onaj cuveni IPTV serbia , nekad pusti arene nekad nece zavisi..nema pravog resenja sem da se placa nesto , besplatno nema vise ni kod zene, ako oces keks uvece sutra ce da ti izbije 100tku iz dzepa :D
CPU:Phenom II X4 955 @3.2 MB:Gigabyte 790 XD4 RAM: 2 X 4GB Mushkin DDR3@1600 HDD: 2x250 RAID 0 + 2X500 RAID 1 + 1TB BACKUP VGA: ATI RADEON HD 5850 1GB CASE: CHAMBRO SPIDER POWER: 750 CORSAIR TRUE POWER :)
Zaboravih na Arena cloud, to je MTS-ova aplikacija za gledanje kanala(imaju arene), bila je besplatna do 1.marta pa su produzili do 15. marta. Ali koliko sam sad citao na jednom od nasih foruma, desava se ponekad da krene da secka ako su preoptereceni serveri. Eto, barem nesto za sledeca 4 dana. Mozda produze i dalje:).
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.