Sound Booster - alternativna verzija za volume iznad 100%
STRANA 1 OD 1
millanche
Sound Booster - alternativna verzija za volume iznad 100%
16.11.2020. 19:35
T67856
status: user broj poruka: 312
Imam Asus T100TA, koji izgleda zbog problema sa drajverima ne daje jak zvuk. Da li postoji neki hack da se predje Windowsovih 100%, posto jedino resenje mi je bio Sound Booster od kompanije Letasoft, ali trial je prosao... Iskreno vise bih i voleo da resim direktno u Windowsu.
Ma jok, sva ta resenja oko drajvera sam pokusao. Jednostavno radi duplo slabije od verzije Windows 8/8.1. Sa svim mogucim drajverima. Samo ovaj `overvolume` moze da resi problem.
Moje rešenje je bio monitor sa izlazom za slušalice, gde zvuk koji ide preko HDMI ne pati od namernog prigušenja. Usput je izbegnut razdelnik kojim su istovremeno bili nakačeni i zvučnici a što je obaralo impedansu u omima i dodatno slabilo signal u slušalicama.. Budale računaju na sreću.
Reseno registrovanom verzijom Sound Booster, hvala ljudi. Druge opcije ne pomazu. Inace, da li imate neku preporuku AUX mini zvučnika koji bi mogao da se koristi? Iskreno, ni pojačani zvučnici mu nisu neki kvalitet i snaga.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.