Jedan mali, malecki, najmanji mogucci bag (bug). Niko od kolega na Guru3 nije ga ni konstatovao, al` mi, Srbi, ne umemo da ccutimo, pa to ti je - detektuje window$ 10 kao 8. Nishta ne smeta, ali sam ga reverse engineer-ao, pa ko bude hteo da mu desetka bude detektovana kao takva, neka mi se javi (posle, naravno, da zove na pivo, tocheno).
Bem ti Sunac, ispade ova moja 1060/6 GB prava ZWER - bolja od vecine Radeon-pandana a svega par procenata sporija od prosecne 1080 u OpenGL testu.
:: https://is.gd/pZpLE :: :: Jedan mali, malecki, najmanji mogucci bag (bug). Niko od kolega na Guru3 nije ga ni konstatovao, al` mi, Srbi, ne umemo da ccutimo, pa to ti je - detektuje window$ 10 kao 8. Nishta ne smeta, ali sam ga reverse engineer-ao, pa ko bude hteo da mu desetka bude detektovana kao takva, neka mi se javi (posle, naravno, da zove na pivo, tocheno) :: :: Bem ti Sunac, ispade ova moja 1060/6 GB prava ZWER - bolja od vecine Radeon-pandana a svega par procenata sporija od prosecne 1080 u OpenGL testu.
Eeeeee, sinovi, moji sokolovi, bjeshe jednom zemlja jedna, komunjarska, ama vredna... Vo vremja ono, Karlovachko pivo (Karlovac, nadomak Plitvica, SR Hrvatska), pivo broj JEDAN. Drugo mesto prazno, trece takodje... Pa onda, Nikshiccko (svetlo), pa Jelenko Apatinski, ondak Zrenjaninac (svetlo i crno `Porter`), pa Lav Chelarevski, pa Valjevsko (svetlo), pa BiP Belgrade... Najgora tri, ubedljivo (i ovim redosledom, od losheg do najgoreg): Zlatorog (aka ``Lashko``, svetlo, Slovenija), Stari Zagreb (svetlo) i Ozujsko (takodje made in Zagreb, svetlo a kiselo i gorko - verovatno odvratnije od konjske mokracce - ako je ko probao, neka potvrdi ili negira). Sva ostala su bila tu negde, izmedju {Skopsko, Sarajevsko, Nektar (Banjaluka) i tako dalje}. To je od domaccinskih etiketa, ondashnjih. Stranjske su bile relativno slabo zastupljene: popularan je bio mali Tuborg, od krompirove ljuske, u zelenim, debeljushkastim bochicama. Nisam ga voleo - bilo mi nekako nakiselo. Tu i tamo, moglo se popiti Lowenbrau, i josh kojeshta od Nemaca-Bavaraca... Chesi bash i nisu bili prisutni (kao shto su danas). Kao ni Heineken (izrazito mi se ne svidja ona konzerva-varijanta)...
Sada, uglavnom pijem Nikshiccko, tocheno i flashirano, svetlo (od flashiranog, samo to i Amstel). Ako bash mora (nema ovih), onda Jelenche, Lav ili neshto tipa Pilsner/Staropramenko... Vidim da su mnogo popularna ova ``smuccena`` od praha, domacca radinost. Pa druga sranja, tipa ``sa limunom``, ``sa narandzom``, ``bezalkoholno`` (tkz. Bora-Chorbino - kad sam dobij`o batine, nisam kukao...tukli su me, pa sam pukao...jer tad, josh nisam bio smrad)...Ne gotivim te mucckalice... No, uglavnom, pre piva, parchekanja reform torte ili kombinacija malina-chokolada... Jaoj, vecc sam ozedneo - odoh da vecheram, pa u obliznji bircuz (uvek imaju svezeg Nikicu).
A svetli bad mi kao mleko dodje. Jelen mi je npr kao sirce i posle 2 dobijem nepodnosljivu glavobolju. Isprobao I testirao i ne znam kako jelen mi je kao da me neko lopatom mlatio. Jel si video ono rubinovo valjda se zove pop my višnja? Mada pozaboravljao sam više te nazive jer ima svega i svačega bas.
Već mesec dana sam na nekom detoksu od kurkume cimeta zelenog čaja đumbira itd. Jezivo je sta mi radi ta muckalica (ni mrva hemije na oči pravljeno od svega navedenog i ima jos par stavki) ali bomba.
OpenGL test u CB mnogo zavisi od brzine jednog jezgra cpu-a, tj. IPC-a, ne treba ga uzimati kao merodavan test za brzinu grafike...
_________________________________________________________________________________________ ASUS TUF X299 MARK 1 - i7 7820X 4.3 GHz - CORSAIR H115i PRO RGB - 2xGIGABYTE GTX 1080 G1 8Gb - 32Gb KHX SAVAGE 2666 CL13 - SAMSUNG 850 PRO 256Gb+850 EVO 128Gb - SS FOCUS PLUS GOLD
:: Čudno, sa 1080Ti imam manje rezultate od 1080.. :: :: Sad sam opet test odradio i imam 131 fps. Možda me bottleneckuje 2700X, mada i sa njim imam manje rezultate, 464 cb :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.