Da objasnim o cemu se radi. Navukli me drugari na neku slow pace igricu sa apgrejdima zgrada heroja nivoa bla bla i ja uhvatim sebe danima da sam blejao u igri i bukvalno odbrojavao da bih sto pre krenuo nesto novo.
Malo guglao i nasao bas po svojoj meri :)
Mozda nekome posluzi za nesto drugo.
Setih se lika koji je sebi pravio raspored i alarme i kao raspored casova haha ali nije znao da vremenom vremena nadogradnje rastu
- kolega se ``navukao`` na multi timer, itself, and the pace is (thankfully) slow... Ogledalce, ogledalce, show me her ass, real, real slooooow... https://is.gd/qsahO3
@Alrad Malo kasnim, manjak vremena. Upravo probao, vidi se evolucija definitovno. Cak se igra snasla i sa izduzenim aspect ratio-m. Lepo bogami :)
@Gilopile, Pacman je dobar, dobro si me setio da imam zapravo onog novog, DX ili kako se vec zove, dobro dodje za ubijanje vremena. Ali, ne mi be cudilo da ga modernizuju i uproste za `mladje generacije`. Probao na telefonu novi Asphalt recimo, rekoh posle duzeg vremena an odigram nesto na telefonu, default kontrolna sema je da je ubrzavanje i saretanje automatsko a ti moze da zapocnes drift. Kako nekome na pamet moze da padne tako nesto, van moje je pameti. :)
@Duqp deluje da zahteva previse vremena, no bacice se pogled za praznike.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.