googlovi dokumenti pisani sa glasom- interpunkcija
STRANA 1 OD 1
Elfusion
googlovi dokumenti pisani sa glasom- interpunkcija
07.08.2018. 15:15
T66099
status: user broj poruka: 416
Kako kad diktiram na srpskom da mi u googlovim dokumentima napise tacka, zarez itd., to jest da napise znak a ne rec zarez...? Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
Re: googlovi dokumenti pisani sa glasom- interpunkcija
07.08.2018. 15:57
status: user broj poruka: 393
Nema podrske za srpski jezik.
Direktno sa sajta, da ne prevodim...
You can use these phrases to add punctuation to your text:
Period Comma Exclamation point Question mark New line New paragraph Note: Punctuation works in German, English, Spanish, French, Italian, and Russian
:: Kako kad diktiram na srpskom da mi u googlovim dokumentima napise tacka, zarez itd., to jest da napise znak a ne rec zarez... :: Elektrofusio :: Powered by ReactorSuperial
tako da neznam kako radi sa slabijom konekcijom. Ima i neka fora sa MS ali ono sto sam ja probao nije nikakav kvalitet(pre oko 1 god.) Googlov radi ok, mislim da je to isti onaj sto se koristi za pisanje poruka na androidu. Samo me gadno nervira to sto neradi interpunkcija. Elektrofusion Powered by ReactorSuperial
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.